To je to što me zanima!

Renata Sopek šokirala fanove promjenom imidža: 'Ne stoji ti'

Neka boja nestane tijekom dana. Najljepša plavuša. Što uradi od onakve Renate. Užasno ti stoji ova boja kose, hitno se vraćaj u plavo, samo su neki od komentara ispod fotografije voditeljice
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Renata Sopek (40) plijeni pozornost atraktivnim izgledom, a godinama joj je 'zaštitni znak' duga, plava kosa.  Na radikalnu promjenu odlučila se iz još uvijek nepoznatih razloga, a kako je tekla transformacija 'iz plavuše u brinetu' podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagram profilu. 

PRIJE 15 GODINA Renata Sopek polugola vodila prognozu: 'To je bila sprdačina'

- Narasla mi je tamna kosa preko noći - napisala je Sopek u opisu fotografije na kojoj pozira u zagrebačkom frizerskom salonu. 

Čini se da neki njezini pratitelji, kojih na Instagramu ima 41 tisuću, nikako nisu oduševljeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neka boja nestane tijekom dana. Najljepša plavuša. Što uradi od onakve Renate. Užasno ti stoji ova boja kose, hitno se vraćaj u plavo - samo su neki od komentara ispod fotografije. Ipak, bilo je i nekih koji smatraju kako se zapravo radi o jako dobroj periki, što se ispostavilo i točnim.

- Vidim da sam vas uspjela šokirati. To mi je i bila namjera. Što sve jedna perika i filteri mogu napraviti. Ipak ja volim svoju plavu glavu - napisala je Renata na Instagramu. 

Nedavno je Renata posjetila Dubrovniku, nakon čega ide na Korčulu s 'Aktivnom Hrvatskom', čija je ambasadorica. Riječ je o projektu u kojemu se građane motivira da vježbaju. Dio ljeta provest će i na Pagu sa svojim ženskim društvom jer to je, kaže, tradicija duga desetak godina.

RENATA SOPEK: 'Još uvijek mi ulijeću na plaži, ali ih samo kulturno odbijem'

No opet je riječ o manje naseljenome mjestu, a ne razvikanom Zrću, koji svako ljeto preplavi horda turista željnih dobre ljetne zabave sa svih strana Europe i svijeta.

- Možda se i zalomi neki izlazak, ali čisto da se isplešem jer volim plesati. Preko zime baš i ne izlazim, odnosno to su više neka kućna druženja - zaključila je Renata.

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Idi na 24sata

Komentari 165

  • Opti55 21.06.2019.

    Užasna katastrofa. Al stvarno, mislio sam da se neko zahebava. Pa nebi nikada pogodio toko je osoba na slici. Renata, loše izgledaš, jako loše. Plastična patka

  • 20.06.2019.

    Zakaj svi počinju sličiti na Cigija? 😱

  • _petra_ 19.06.2019.

    nije to radi boje kose vec kirurgije lica

Komentiraj...
Vidi sve komentare