To je to što me zanima!

Renato je opet bio najkritičniji u 'Večeri za 5': 'Ne volim šljive, a ni kombinaciju slanog i slatkog'

Većini gostiju nije se svidjelo ljuto predjelo, a nekima slatko glavno jelo dok je torta bila pun pogodak. Dubravka je za dobila desetku od Snježane Novak, devetke od Marije i Snježane Tončić te osmicu od Renata
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi zagrebačkog tjedna 'Večere za 5 na selu' kuhala je umirovljenica Dubravka iz Markova Polja kod Sesveta, a za goste je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Razmontirana kobasa, glavnog jela Šljiva u pisanici i deserta Nelina torta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Većini gostiju nije se svidjelo ljuto predjelo, a nekima slatko glavno jelo dok je torta bila pun pogodak. Dubravka je za svoju večeru dobila desetku od Snježane Novak, devetke od Marije i Snježane Tončić, a najkritičniji gost ponovno je bio Renato koji je domaćici dao osmicu zbog slatkog glavnog jela. Dubravka je osvojila 35 bodova, kao i Snježana Tončić, tako da nije prestigla vodeću Mariju koja je osvojila 5000 kuna. 

Kad su stigli kod Dubravke, svi su nazdravili za ukusnu večeru i još bolje druženje. 'Pila sam rogač, ali nije baš imalo okus po rogaču, ali domaća je rakija pa je izdrživo', rekla je Marija, a Renato dodao: 'Rakijica mi je bilo malo žestoka, ne volim jaka pića.'

Za predjelo je Dubravka poslužila bruskete s mesom iz kobasica, a Mariji je kruh bio previše tvrd tako da je jela samo meso koje ju nije ju baš oduševilo jer je bilo ljuto.

- Nisam skužio da je ljuto dok nisam probao onu papričicu, onda sam se malo zagrcnuo - rekao je Renato. I Snježani Tončić je bilo preljuto, no njezina imenjakinja nije imala zamjerke. 

Punjeni svinjski lungić s domaćom tjesteninom Dubravka je poslužila za glavno jelo. 'Tjestenina mi je po okusu bila dobra, ali prekuhana.

- Ne volim raskuhanu tjesteninu - rekla je Marija, kojoj su šljive bile previše namočene pa su bile kao pekmez, a Renatu se nije svidio ni okus mesa zato što ne voli kombinaciju slatko i slano, kao ni šljive. 

Dubravka je za kraj večere poslužila tortu. 'Volim orahe, tu neku kremicu koja je bila unutra, šlag“, rekao je Renato, a i Mariji se jako svidjela.

- Za mene je torta kraljica kolača, bila je fantastična - rekla je Snježana Tončić, a Snježani Novak već je standardno sve bilo fino. 

PREŠAO U VODSTVO Princ romske glazbe u 'Večeri za 5' šarmirao gošće: 'Fino kuha, lijepo pjeva, ima glas i stas...'

Nakon večere stigao je harmonikaš pa su svi zapjevali i zaplesali, a potom je večerašnja domaćica proglasila pobjednika tjedna. Na četvrtome mjestu bila je Snježana Novak, na trećem mjestu bile su Snježana Tončić i Dubravka, drugi je Renato, a pobjednica Marija!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Corona u jeku 👹 23.04.2022.

    A 5 somova bi volio na kontu, ha??

  • Corona u jeku 👹 23.04.2022.

    Nosonja uvijek frkće s nosom

  • bero6 23.04.2022.

    Ekeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare