To je to što me zanima!

Rendeli: Dužnost u braku mi je biti poslušna i draga

Voditeljica kaže kako joj je u braku isto kao i prije, osim što je sada mogu zvati gospođom jer smatra da se jedino brakom postiže da te tako nazivaju
Vidi originalni članak

U životu Nevene Rendeli (28) nije se puno toga promijenilo otkako je zaplovila u bračne vode s Marijanom Bračuljem. Par je izmijenio bračne zavjete na odmoru na Barbadosu. Televizijska voditeljica je za Stars otkrila da se njene bračne dužnosti sastoje od toga da bude poslušna i dragu u dobru i u zlu, a i smatra isto tako te dužnosti i njegovim obavezom. Za muža kaže kako ga je oduvijek krasila osobina da joj tempira slobodno vrijeme. Nevena otkriva da se udala kako bi joj se obraćali kao gospođi jer misli kako je u Hrvatskoj nemoguće drugačije postići da te tako nazivaju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • alina 16.11.2009.

    teaa pa da ima i 6 završenih fakulteta što uopće radi,navedi gdje i što pa ćemo svi biti bez komentara.koliko se zna ne radi ništa.

  • teaa 28.10.2009.

    ma nemoj alina? nevena ima dva završena fakulteta, a koji je to respektabilan posao molim te? btw ljudi oslovljavaju žene koje izgledaju mlado, pa šta to je samo kompliment.

  • teaa 28.10.2009.

    oslovljavaju sa gospodična:) pardon:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare