To je to što me zanima!

Rene odustao: 'Nakon kaj nisam dočekao osobnu u MUP-u, malo ću se danas provozati na SUP-u'

Nakon što je prije dva dana snimio i objavio video u kojem se požalio na redove u policijskoj postaji, glumac se pratiteljima opet javio na Instagramu
Vidi originalni članak

Reneu Bitorajcu (49) je čekanje na osobnu izgleda dozlogrdilo, pa je otišao na more, a na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa supom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nakon kaj nisam dočekao osobnu u MUP-u, malo ću se danas provozati na SUP-u. I rima i štima… - napisao je Rene uz fotku. 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EKSPERIMENTA S RENEOM I MILOM:

- 'Zipa da te ne legitimiraju', ' Pa kaj si ti lud, kaj delaš u mom gradu u Lovranu! Kaj nisi na Bora Bora išal... ovo je kao Bora Bora al bez lavora' - pišu mu u komentarima. 

SNIMIO VIDEO Bitorajac poludio zbog reda u MUP-u: 'Već peti put dolazim. Izgubio sam dva mjeseca života'

Podsjetimo, Rene je prije dva dana u Petrinjskoj proveo čitav dan čekajući da podigne gotovu iskaznicu.

Bio mu je to peti put da dolazi po dokument, stoga je objavio video u kojem se požalio pratiteljima.

- Peti put dolazim podići osobnu koja me čeka gotova!? Danas dođem u osam. Pa kad dođe ovih 140 prije mene? Ja ovo ne mogu. U one statistike koliko čovjek za života spava, koliko jede, koliko uči, treba dodati i koliko čeka u Petrinjskoj. Ode mi dva mjeseca života do sada, ziher - napisao je u opisu snimke.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • onlyfans 24.07.2021.

    koga briga, nebitan je

  • 7vuk777 23.07.2021.

    ti si odavno za pnuskok i ne znam tko te stiti,kao stankovića,maju sever i još neke-ZVEZDE-hr scene

  • be yourself 23.07.2021.

    To je živa istina. Kod nas je ogroman problem produžiti osobnu. Zvao sam za termin oko 500 puta i nitko se ne javlja. Na kraju išao u stanicu i skoro me priveli jer sam samo tražio termin koji nisam mogao dobiti preko telefona. Vani policija ne radi osobne i pasoše nego je to dano tvrtkama na natječaju da to rade za državu a kod nas još uvijek policija to radi i stari pandur stoji na ulazu a brkata nadrkana baba na šalteru. Također, vani se svuda pasoš i osobna vade iz kuće. Apliciraš preko neta i platiš karticom, uploadaš sliku i poštom dobiješ preporučeno dokument koji samo ti možeš uzeti u pošti. Jako jednostavno. Mi smo jedna od najzaostalijih država svijeta bez perspektive i nade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare