To je to što me zanima!

Reper Flo Rida obojao zlatnom bojom Bugatti od 9,7 mil. kuna

Reper je kupio automobil u bijeloj boji, dao ga kromirati i potom obojati u zlatno. Njegove felge obložio je 24-karatnim zlatom. Bugatti je postao trend na Twitteru
Vidi originalni članak

Reper Tramar Lacel Dillard (33), poznat pod imenom Flo Rida, 'iskeširao' je nevjerojatnih 1,7 milijuna dolara, odnosno, 9,7 milijuna kuna, za luksuzni automobil Bugatti Veyron. No to nije bilo dovoljno za repera koji je otišao korak dalje, bijeli automobil prvo je dao kromirati, potom obojati u zlatnu boju, a njegove felge na kotačima obložio je 24-karatnim zlatom. Najnoviji podvig repera osvanuo je u medijima nakon što se krajem prošle godine suočio s financijskom propašću i gubitkom kuće u Hollywoodu jer je bio dužan milijun dolara poreza.

No čini se da reper nije htio imati isti automobil poput kolege 50 Centa i mlađahnog Justina Biebera pa je posegnuo za  uslugama tvrtke Metro Wrapz čiji je slogan 'Go Chrome or Go Home'. Reperov Zlatni Bugatti ubrzo je postao pravi hit na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • CptNemo 18.10.2013.

    Taj ga sigurno nije zaradio "pjevanjem"..

  • WOMANIZER 29.06.2013.

    bankrot??? ako je uspio prošle godine propasti uz sve one hit singlove, ja ne znam... auto mi se sviđa, ali mislim da ne bi bilo dozvoljeno se s time voziti po cesti, bilo i opasno!

  • laziona 26.06.2013.

    svaka buda,, ima svoje veselje tako i ovaj tulipan

Komentiraj...
Vidi sve komentare