To je to što me zanima!

Reper postaje kuhar: Odjenuo pregaču, počeo snimati recepte

Marku Lasiću Nered prije sudjelovanja u „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ kuhača nije najbolje sjedala u ruci, ali situacija se u samo nekoliko mjeseci drastično promijenila. Kuhanje je istinski zavolio
Vidi originalni članak

Nakon završetka „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, Marka Lasića Nereda (40) prijatelji i poznanici često ispituju za recepte. Na sva pitanja odlučio je odgovoriti kulinarskim showom „Kaj se kuha?“.

Marku Lasiću Nered prije sudjelovanja u „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ kuhača nije najbolje sjedala u ruci, ali situacija se u samo nekoliko mjeseci drastično promijenila. Nije samo usvojio razne tehnike kuhanja i osjetio pritisak rada u kuhinji, već je kuhanje istinski zavolio. Ruku pod ruku s uspjehom u kulinarskom showu idu i nebrojene zamolbe za recepte i raspitivanje o tome što je toga dana kuhao. Upravo se zato odlučio vratiti u kuhinju i pred kameru, ovog puta u vlastitoj produkciji, i na živopisan način odgovoriti na sva pitanja.

Premijerna epizoda showa „Kaj se kuha?“ upravo je objavljena na istoimenom YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o vrlo dinamičnom formatu od 15-ak minuta koji uključuje odlazak na tržnicu, kuhanje u profesionalnoj kuhinji restorana „Il Camino“ i druženje s Katicom, partnericom iz showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. U goste je, na testiranje pripremljenih jela, stigla i blogerica Helena Malogorski.

Ovo je nepredvidiv show, kako za Nereda i njegovu ekipu, tako i za kuhara i prepoznatljiva lica koja dolaze u goste. Vrlo se malo toga može unaprijed dogovoriti, izuzev lokacije i generalne teme. Sav daljnji tijek ovisi isključivo o ponudi na tržnici i kreativnosti chefa te raspoloženju gostiju. Upravo je u tome i čar „Kaj se kuha?“, modernog gastro infotainmenta.

Svakako vrijedi izdvojiti i edukativnu komponentu. Nered i profesionalci će podučavati o sezonskim namirnicama i tehnikama kuhanja, a recepti će biti i lokalni i globalni. „Kaj se kuha?“ zamišljen je kao show koji će gledateljima otkriti ponešto i o nacionalnim kuhinjama zemalja diljem svijeta. Uz to, poslužit će i kao dobar izvor inspiracije i motivacije za sve kuhare amatere.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • frajer.2 25.01.2020.

    Iiii cook cook cook make it sker sker sker catchin my scrapin up the sides cookin cocaine pure

  • 25.01.2020.

    Citam komentare i ne vjerujem.ovaj ovdje covjek je u svojoj mladosti repao o stvarnosti zivota.on i ostale legende hrvatskoga repa u to vrijeme su odrasli na cesti i jedan je od rijetkih koji je uspio da se makne sa ulice čist i da otvori nesto svoje i da zarađuje i sada je napravio emisiju o kuhanju i normalno da mu je cilj da ne bude u minusu,kao svakom normalnom čovjeku,a vama ljudi ne pase ni ovo,a naroda majko moja mila.

  • CarminaBurana 25.01.2020.

    onaj poceo s proizvodnjom cokolade (i super mu ide) ovaj s kuhanjem...mogao je nesto orginalnije smisliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare