Obavijesti

Show

Komentari 10

Reper postaje kuhar: Odjenuo pregaču, počeo snimati recepte

Reper postaje kuhar: Odjenuo pregaču, počeo snimati recepte
4

Marku Lasiću Nered prije sudjelovanja u „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ kuhača nije najbolje sjedala u ruci, ali situacija se u samo nekoliko mjeseci drastično promijenila. Kuhanje je istinski zavolio

VIDEO

Nakon završetka „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, Marka Lasića Nereda (40) prijatelji i poznanici često ispituju za recepte. Na sva pitanja odlučio je odgovoriti kulinarskim showom „Kaj se kuha?“.

Zagreb: Koncert Nereda i Stoke u maloj dvorani Doma sportova

Marku Lasiću Nered prije sudjelovanja u „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ kuhača nije najbolje sjedala u ruci, ali situacija se u samo nekoliko mjeseci drastično promijenila. Nije samo usvojio razne tehnike kuhanja i osjetio pritisak rada u kuhinji, već je kuhanje istinski zavolio. Ruku pod ruku s uspjehom u kulinarskom showu idu i nebrojene zamolbe za recepte i raspitivanje o tome što je toga dana kuhao. Upravo se zato odlučio vratiti u kuhinju i pred kameru, ovog puta u vlastitoj produkciji, i na živopisan način odgovoriti na sva pitanja.

Premijerna epizoda showa „Kaj se kuha?“ upravo je objavljena na istoimenom YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o vrlo dinamičnom formatu od 15-ak minuta koji uključuje odlazak na tržnicu, kuhanje u profesionalnoj kuhinji restorana „Il Camino“ i druženje s Katicom, partnericom iz showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. U goste je, na testiranje pripremljenih jela, stigla i blogerica Helena Malogorski.

Ovo je nepredvidiv show, kako za Nereda i njegovu ekipu, tako i za kuhara i prepoznatljiva lica koja dolaze u goste. Vrlo se malo toga može unaprijed dogovoriti, izuzev lokacije i generalne teme. Sav daljnji tijek ovisi isključivo o ponudi na tržnici i kreativnosti chefa te raspoloženju gostiju. Upravo je u tome i čar „Kaj se kuha?“, modernog gastro infotainmenta.

Svakako vrijedi izdvojiti i edukativnu komponentu. Nered i profesionalci će podučavati o sezonskim namirnicama i tehnikama kuhanja, a recepti će biti i lokalni i globalni. „Kaj se kuha?“ zamišljen je kao show koji će gledateljima otkriti ponešto i o nacionalnim kuhinjama zemalja diljem svijeta. Uz to, poslužit će i kao dobar izvor inspiracije i motivacije za sve kuhare amatere.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu