To je to što me zanima!

Reper Vojko u Domu sportova: Zadnjih 200 ulaznica u prodaji

Ukoliko se karte ne rasprodaju bit će ih moguće kupiti i na blagajni Doma sportova od 20.00 sati, kad se i otvaraju vrata dvorane. High 5 će započeti nastup u 21.30, dok će se Vojko V popeti na pozornicu u 22.20.
Vidi originalni članak

U prodaji je posljednjih 200 ulaznica za večerašnji koncert Vojka Vrućine (33) u zagrebačkom Domu sportova. Ogroman interes za Vojkov najveći solo nastup možda dovede do rasprodane dvorane, a prema dosadašnjem tempu prodajeto bi se moglo dogoditi u poslijepodnevnim satima. Cijena ulaznice iznosi 80 kn i mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Ukoliko se ne rasprodaju bit će ih moguće kupiti i na blagajni Doma sportova od 20.00 sati, kad se i otvaraju vrata dvorane.
High 5 će započeti nastup u 21.30, dok će se Vojko V popeti na pozornicu u 22.20.

KONCERT KARIJERE Splitski pjevač Vojko Vrućina: Najjači sam reper u Hrvatskoj

- Bit će to najveći koncert u mojoj karijeri, organizatori koncerta i ja smo spremni, bit će scenografija, bit će gostiju, bit će kruha i igara, izjavio je Andrija Vujević, poznatiji pod umjetničkim imenom Vojko. Splitski reper i glazbeni producent više od godinu dana plovi solo vodama. Iako tri godine s kolegama iz benda Dječaci nije napravio nijedan hit, publiku je nedavno pogodila vijest o raspadu rap trojca.

PLAKAO PRED SVIMA U JAVNOSTI: Poznati pjevač saznao da je njegova bivša završila u bolnici i potpuno se slomio

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bubamaricaa 12.10.2018.

    Kako to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare