To je to što me zanima!

Repera P. Diddyja bivša optužila za silovanje i fizičko nasilje...

Nakon godina šutnje i tame. Napokon sam spremna ispričati svoju priču i govoriti u ime sebe i u korist drugih žena koje se suočavaju s nasiljem i zlostavljanjem u vezama, rekla je Cassie
Vidi originalni članak

Reper Sean Combs (54), poznatiji kao P. Diddy, optužen je za silovanje i fizičko nasilje. Tužbu protiv njega podnijela je njegova bivša djevojka, pjevačica Cassie.

Dobri su prijatelji P. Diddy ipak ne plaća Stingu 5000 dolara dnevno za pjesmu: 'Ma ja sam se samo našalio...'

Kako prenosi Page Six, djevojka pravog imena Casandra Ventura je u dokumentima navela da je repera upoznala 2005. godine, kad je imala 19 godina. Započeli su vezu, a od početka ju je kontrolirao i bio nasilan prema njoj. Navodno ju je tjerao na spolne odnose s muškim prostitutkama dok je on sve snimao, fizički ju napadao i drogirao ju.

Navela je i kako ju je Diddy jednom prilikom silovao u njenom domu, u koji je ušao nasilno i bez dopuštenja. Ovo se dogodilo pred kraj njihove veze 2018. godine. U tužbi piše i da je reper bio sklon 'nekontroliranom bijesu' i da ju je tukao često. Cassie tvrdi i da se sve to odvijalo pred očima njegovih zaposlenika i osoblja, ali da su bili previše uplašeni da bi išta rekli. Istaknula je i da ju je Diddy tjerao da u svojoj torbici nosi vatreno oružje.

- Nakon godina šutnje i tame. Napokon sam spremna ispričati svoju priču i govoriti u ime sebe i u korist drugih žena koje se suočavaju s nasiljem i zlostavljanjem u vezama - rekla je Cassie za New York Times.

Reperov odvjetnik Ben Brafman demantirao je optužbe te rekao kako Cassie samo želi novac od P. Diddyja.

- Gospodin Combs žestoko demantira ove uvredljive i sramotne optužbe. Posljednjih šest mjeseci je gospodin Combs izložen konstantnom zahtjevu gospođice Venture za 30 milijuna dolara, uz prijetnju da će napisati štetnu knjigu o njihovoj vezi, koja je nedvosmisleno odbijena kao očita ucjena - rekao je odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 17.11.2023.

    nesto sam citao da je on bio i umijesan u ubojstvo 2 paca

Komentiraj...
Vidi sve komentare