To je to što me zanima!

Revelin spektakularno ulazi u samu završnicu ljetne sezone

Dubrovački je Culture club Revelin pripremio atraktivan program za kraj ljetne sezone. Klub je otvoren svaku večer do 2. listopada, a sudeći prema posjeti, publika se ne želi odreći dobre zabave i ludog plesa
Vidi originalni članak

Dubrovački je Culture club Revelin pripremio atraktivan program za kraj ljetne sezone. Naime, klub je otvoren svaku večer do 2. listopada, a sudeći prema posjeti, publika se ne želi odreći dobre zabave i ludog plesa. Za domaće će goste ulaz subotama do kraja sezone, biti besplatan.

Od većih gostovanja najavljuju za večeras, petak, 16. rujna, gostovanje sve popularnijeg dvojca Tube&Berger. Budući da su 2013. i 2014. bili među najprodavanijim izvođačima na Beatportu, može se reći da su među najuspješnijim duetima na svijetu. U subotu, 17. ovog mjeseca, stiže 'Saturday fever', uz nastup Zaca Saxa, saksofoniste koji već neko vrijeme nastupima oduševljava klupsku publiku.

U petak, 23. rujna priprema se zadnje ovoljetno izdanje serije Mashup Masters, a nastupit će domaće snage, Johnny I i Soundlab. Sudeći prema nastupima tijekom ljeta, obojica će u petak itekako rasplesati Revelin. O detaljima vikenda zadnjeg vikenda ljetne sezone za sada iz Revelina još ne žele previše otkrivati.

Ali, glavna je vijest da će u petak, zadnje večeri rujna, klub prostresti jedan od najpoznatijih mlađih DJa na svijetu, Kryder. Mnogi su reagirali i na prvu najavu jer ih je oduševio prošlogodišnjim nastupom u Revelinu. Prvu večer listopada, uz besplatan ulaz domaćim gostima, u Revelin stiže energični DJ Jurki. Naravno, bit će tu atraktivnih plesačica, hostesa, svjetlosnih efekata , izvrsne glazbe resident Dja i svega ostalog što Revelin čini jednim od najboljih klubova na svijetu. Uskoro, kažu u Revelinu, treba očekivati najave jesensko-zimskih događanja.

Idi na 24sata