Obavijesti

Show

Revelin spektakularno ulazi u samu završnicu ljetne sezone

Revelin spektakularno ulazi u samu završnicu ljetne sezone
5

Dubrovački je Culture club Revelin pripremio atraktivan program za kraj ljetne sezone. Klub je otvoren svaku večer do 2. listopada, a sudeći prema posjeti, publika se ne želi odreći dobre zabave i ludog plesa

VIDEO

Dubrovački je Culture club Revelin pripremio atraktivan program za kraj ljetne sezone. Naime, klub je otvoren svaku večer do 2. listopada, a sudeći prema posjeti, publika se ne želi odreći dobre zabave i ludog plesa. Za domaće će goste ulaz subotama do kraja sezone, biti besplatan.

Od većih gostovanja najavljuju za večeras, petak, 16. rujna, gostovanje sve popularnijeg dvojca Tube&Berger. Budući da su 2013. i 2014. bili među najprodavanijim izvođačima na Beatportu, može se reći da su među najuspješnijim duetima na svijetu. U subotu, 17. ovog mjeseca, stiže 'Saturday fever', uz nastup Zaca Saxa, saksofoniste koji već neko vrijeme nastupima oduševljava klupsku publiku.

U petak, 23. rujna priprema se zadnje ovoljetno izdanje serije Mashup Masters, a nastupit će domaće snage, Johnny I i Soundlab. Sudeći prema nastupima tijekom ljeta, obojica će u petak itekako rasplesati Revelin. O detaljima vikenda zadnjeg vikenda ljetne sezone za sada iz Revelina još ne žele previše otkrivati.

Ali, glavna je vijest da će u petak, zadnje večeri rujna, klub prostresti jedan od najpoznatijih mlađih DJa na svijetu, Kryder. Mnogi su reagirali i na prvu najavu jer ih je oduševio prošlogodišnjim nastupom u Revelinu. Prvu večer listopada, uz besplatan ulaz domaćim gostima, u Revelin stiže energični DJ Jurki. Naravno, bit će tu atraktivnih plesačica, hostesa, svjetlosnih efekata , izvrsne glazbe resident Dja i svega ostalog što Revelin čini jednim od najboljih klubova na svijetu. Uskoro, kažu u Revelinu, treba očekivati najave jesensko-zimskih događanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac