To je to što me zanima!

Rihanna ostavila milijardera: 'Nekad joj dosade muškarci...'

Pjevačica je s Hassanom Jameelom započela vezu sredinom prošle godine, a zbog njega je prestala pričati s manekenkom Naomi Campbell
Vidi originalni članak

Bila je to dobra veza, ali je sada gotovo. Jednostavno, nekada joj dosade muškarci, ispričao je prijatelj pjevačice Rihanne (30) za Media Take Out. Rihanna i arapski milijarder Hassan Jameel (30) započeli su vezu sredinom prošle godine te su u lipnju viđeni zajedno na odmoru u Španjolskoj. 

- Dosadio joj je Hassan. Naravno, Rihanna mu je slomila srce. To je ono što ona radi, slama muškarcima srca - istaknuo je prijatelj pjevačice. Dodao je kako je samo dosada razlog prekida i da ne postoji nikakva skandalozna tajna. Hassan je najbogatiji muškarac s kojim je Rihanna bila u vezi, a prema magazinu Forbesu bogatstvo njega i njegove obitelji se procjenjuje na 1.5 milijardi dolara. 

BUJNE OBLINE Odustala je od dijete: XXL Rihanna ‘fura’ kile i seksepil...

Obitelj Jameel je u Saudijskoj Arabiji osnovala profesionalnu nogometnu ligu i nazvala ju Jameel liga te u njoj sudjeluje 14 momčadi. Hassan je na čelu dobrotvorne ogranizacije koja nastoji iskorijeniti siromaštvo, poboljšati zdravstvo i obrazovanje te stvoriti kulturne i ekonomske prilike za ljude na Bliskom istoku.

UHITILA GA POLICIJA Manijak spavao kod Rihanne: 'Htio sam se seksati s njom...'

Milijarder je 2016. bio u kratkoj vezi s manekenkom Naomi Campbell (48) zbog čega je ona 'zaratila' s Rihannom te su se prestale međusobno pratiti na društvenim mrežama. Naomi i pjevačica nakon toga su prestale razgovarati. Iako Rihanna nikada nije potvrdila vezu s Hassanom, njezin otac Ronald Fenty je komentirao kako mu je bitno samo da je njegova kći sretna. 

NOVI PROJEKT Poduzetna Rihanna: Pokazala kolekciju seksi donjeg rublja

- Jako je visok. Uvijek sam joj govorio da ne bude s nekim zabavljačem ili sportašem - rekao je Fenty. 

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

NOVI TREND? Rihanni provirila dojka: 'Kakva je to plahta, daj otkaz stilistu'

VIDI OVO: Selena Gomez potvrdila kako ju je Bieber prevario.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 05.06.2018.

    Ne znan, ne znan, meni svi ti Arapini gadni, pa i oni iz Emirata… :D

  • 05.06.2018.

    promijenila ih je puno,ne voli imati dugotrajnu vezu

  • flori 05.06.2018.

    Meni je ona napeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare