To je to što me zanima!

Rihanna prodaje seksi pidžame, a u jednoj je i sama pozirala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na stranicama modnog brenda slavne pjevačice 'Savage x Fenty' pojavio se odjevni predmet koji je mnogima privukao pažnju. Naizgled je riječ o uobičajenim kariranim pidžamama, ali samo naizgled
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna (33) na društvenim mrežama podijelila je video na kojemu je odjenula pidžamu njezinog branda donjeg rublja 'Savage x Fenty'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, na prvi pogled ova pidžama izgleda kao i svaka druga, ali nakon što se Rihanna okrenula, svoje je pratitelje posve iznenadila izgledom pidžame.

Ovom odjevnom predmetu izrezana je rupa na mjestu stražnjice. Cijena ovakve unikatne pidžame na stranicama Rihanninog brenda iznosi oko 400 kuna.

Mnogobrojne stranice koje su napravili Rihannini fanovi na društvenim mrežama oduševljene su ovim pidžamama, koje bi mogle postati pravi hit, iako otkrivaju više nego li smo navikli pokazati u zimskim danima.

PJEVAČICA U SEKSI IZDANJU Vruća Rihannina kampanja: Pokazala adute u donjem rublju

'Ovo je toliko moćno', 'Seksi kao i uvijek', 'Najbolja ideja ikada' - samo su neki od komentara koje su pisali oduševljeni obožavatelji pjevačice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • realno00 30.11.2021.

    bolje bi joj bilo umijesto te "rupe "na guzici da nahrani afriku,neku zemlju..ionako ima love na bacanje,a baca na gluposti!

  • 30.11.2021.

    A tek ovi u komentarima "Ovo je toliko moćno!" Haha

  • Krušo Hagur 29.11.2021.

    hahaha što je ovo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare