To je to što me zanima!

Rihanna prvi put nominirana za Oscara, a među konkurencijom je još jedna glazbena zvijezda

Pjevačica Rihanna prvi put je nominirana za Oscara za najbolju originalnu pjesmu 'Lift me up' u filmu 'Black Panther: Wakanda Forever'. Druga glazbena diva, Lady Gaga također je nominirana u istoj kategoriji
Vidi originalni članak

Ovogodišnja dodjela Oscara bit će posebno biti zanimljiva zbog kategorije za najbolju originalnu pjesmu.

Za zlatni kipić bore se dvije glazbene dive, Lady Gaga (36) s pjesmom 'Hold My Hand' iz filma 'Top Gun: Maverick' i Rihanna (34) s pjesmom 'Lift Me Up' iz filma 'Black Panther: Wakanda Forever'.

 

Iako je sedmerostruka dobitnica Grammyja, Riri je ovo prva nominacija, dok je Lady Gaga već osvojila kipić u ovoj kategoriji 2019. za film 'A Star Is Born'. Mnogi su već sada prosudili kako bi mogla opet odnijeti Oscara u svoj dom. 

Društvene mreže već tjednima su nagađale kako će u istoj kategoriji biti nominirana i Taylor Swift, no njezina nominacija za pjesmu 'Carolina' iz filma 'Where the Crawdads Sing' je ipak izostala. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MarjanaKrstavac 26.01.2023.

    može imati lijepe grudi uz vježbe za grudi ,mislim ima vremena,može si priuštiti trenera ,a izgleda kao da je dojila ,sto inače bude posljedica toga,eh da su meni njene pare izgledalo bih top.

  • Demetra ⚜💙_17 25.01.2023.

    Postoji jedna bitna razlika, Gaga je Lift me Up napisala sama, dok Rihhana izvodi pjesmu drugih autora.

  • jamesbond7777 25.01.2023.

    Ovo desno nije bas ugodnoo za musko oko🙄bas grdo izgleda... Šlampavo

Komentiraj...
Vidi sve komentare