To je to što me zanima!

Ringo i McCartney udružit će snage u emisiji o Grammyjima

Prošlo je čak 50 godina otkako su Paul McCartney i Ringo Starr s bendom The Beatles prvi put gostovali na američkoj televiziji u 'The Ed Sullivan Showu'
Vidi originalni članak

Dvoje preostalih živućih članova The Beatlesa, Ringo Starr (73) i Paul McCartney (71), gostovat će u posebnoj emisiji koja je povezana s ovogodišnjom dodjelom Grammyja i to čak 50 godina nakon što su se u veljači 1964. godine prvi put pojavili na američkoj televiziji u 'The Ed Sullivan Showu'. 

- Kako bi proslavili 50 godina otkako smo u veljači 1994. godine stigli u New York zajedno ćemo gostovati u CBS-ovoj emisiji - rekao je Ringo. 

Osim njih, na dodjeli Grammyja očekuju se i nastupi Beyonce, Daft Punka i pjevačice Lorde. Dodjela Grammyja emitirat će se na CBS-u 27. siječnja iz Staples Centra u Los Angelesu, a posebna emisija o The Beatlesima bit će emitirana 9. veljače. Dobit će počasnu nagradu za cjelokupnu karijeru legendarne skupine, dok McCartney konkurira za još dvije nagrade. Nominiran je u kategoriji najbolje rock pjesme za  "Cut Me Some Slack" i najbolje filmske glazbe za "Live Kisses".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare