To je to što me zanima!

R’n’B Exclusive pod maskama u petak u riječkoj Karolini

U petak 28.2. za još jedan R’n’B Exclusive zaduženi su legendarni Dj Chill iz Zagreba, a uz njega poznati turntabelist iz Rijeke DJ Jopa
Vidi originalni članak

Posljednji vikend u veljači rezerviran je za R’n’B Exclusive u riječkoj Karolini, a ovoga puta u sklopu zadnjeg maškaranog vikenda kada će se održati i poznata Karnevalska povorka.

U petak 28.2. za još jedan R’n’B Exclusive zaduženi su legendarni Dj Chill iz Zagreba, a uz njega poznati turntabelist iz Rijeke DJ Jopa koji će riječkoj publici prezentirati brzi i energični set hip hop i r'n'b klasika. Neizbježne ljepotice R’n’B Honeys “wearing ZIGMAN” te atraktivne plesačice zajedno sa našim dečkima iza objektiva kreairat će večer za pamćenje.

U sklopu večeri održati će se i promocija novih modela auta iz salona Porsche Interauto Rijeka koje možete pogledati i isporabati ako se obratite modelima R'n'B Honeys.

Okupljanje gostiju i R’n’B Exclusive ekipe započinje Warm Up partyem u predivnom ambijentu NUbar-a od 21:00h do 00:00h gdje Vas zagrijava mladi riječki DJ IC. 

Za prijevoz iz NUbara u Karolinu pobrinut će se TAXI Cameo sa nekoliko kombija koji će vas u 00:00h besplatno prevesti u Night Bar Karolinu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare