To je to što me zanima!

Rođendan Jabuke: Psihomodo Pop napravili su pravi tulum

Gospoda su počela rušiti Jabuku, a mi ćemo ju srušiti do kraja. Kak se ono u narodu veli, mi bumo ju zravnali s zemljom, najavio je Gobac na Facebook stranici kluba
Vidi originalni članak

Koncertom Josipe Lisac prije dva tjedna započelo je rođendansko slavlje GK Jabuka, a večeras su u kultnom zagrebačkom klubu nastupili dečki iz Psihomodo Popa. Gobac i ekipa rasplesali su brojne posjetitelje i otpjevali svoje najveće hitove.

Inače, Jabuku je gradonačelnik Milan Bandić (62) za 50. rođendan počastio bagerima, a Gobac je, nadahnut tim potezom, osmislio vlastiti performans.

- Gospoda su počela rušiti Jabuku, a mi ćemo ju srušiti do kraja. Kak se ono u narodu veli, mi bumo ju zravnali s zemljom, najavio je na Facebook stranici GK Jabuke pa se nakon toga pred klubom pojavio na bageru.

- Jabuka je jedan neprimjeren prostor u kojem se moglo čuti svakakve spodobe i svakakva muzika. Mislim da je zrela za rušenje, Jabuka je trula. Mi ćemo to srušiti u toku koncerta, malo bager, malo gitara - rekao je Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • anane 10.03.2018.

    ..Davor Gobac-jucer sam ga gledala u nekoj novoj emisliji,gostovao je kod Barbare Kolar .Jako je poseban,uvik isti sta bi se reklo..kaze on jucer "oprostite kako se ja ono zovem";-)),a u prvom dijelu emisije je lezao na kaucu kao da je kuci haha ;-))

  • DemokratHr 10.03.2018.

    Koliko vam je vremena trebalo da napišete onih desetak riječi teksta za pjesmu 'Ako želiš biti moja' ? Katastrofa

  • ćeprolje 09.03.2018.

    I mi ćemo uskoro srušiti vas drogeraše - krenulo jeeeeeeeeeeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare