Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Rođendan Jabuke: Psihomodo Pop napravili su pravi tulum

Gospoda su počela rušiti Jabuku, a mi ćemo ju srušiti do kraja. Kak se ono u narodu veli, mi bumo ju zravnali s zemljom, najavio je Gobac na Facebook stranici kluba

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
4 komentara

Koncertom Josipe Lisac prije dva tjedna započelo je rođendansko slavlje GK Jabuka, a večeras su u kultnom zagrebačkom klubu nastupili dečki iz Psihomodo Popa. Gobac i ekipa rasplesali su brojne posjetitelje i otpjevali svoje najveće hitove.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Inače, Jabuku je gradonačelnik Milan Bandić (62) za 50. rođendan počastio bagerima, a Gobac je, nadahnut tim potezom, osmislio vlastiti performans.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Gospoda su počela rušiti Jabuku, a mi ćemo ju srušiti do kraja. Kak se ono u narodu veli, mi bumo ju zravnali s zemljom, najavio je na Facebook stranici GK Jabuke pa se nakon toga pred klubom pojavio na bageru.

Davor Gobac suprostavio se Bandićevoj namjeri da sruši Jabuku: "Vi ste je počeli rušiti bagerom, a ja ću je dokrajčiti pjesmom"

Davor Gobac suprostavio se Bandićevoj namjeri da sruši Jabuku: "Vi ste je počeli rušiti bagerom, a ja ću je dokrajčiti pjesmom" Više na http://bit.ly/2IcwSkp Reporter: Denis Gaščić

Posted by 24sata on 8. ožujka 2018

- Jabuka je jedan neprimjeren prostor u kojem se moglo čuti svakakve spodobe i svakakva muzika. Mislim da je zrela za rušenje, Jabuka je trula. Mi ćemo to srušiti u toku koncerta, malo bager, malo gitara - rekao je Gobac.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message