To je to što me zanima!

Robert Pattinson postao je otac: Boja kolica otkrila je spol bebe?

Suki Waterhouse i zvijezda 'Batmana' i 'Sumraka', Robert Pattinson zajedno su više od pet godina. U prosincu su se navodno zaručili, a privatan život drže podalje od javnosti
Vidi originalni članak

Glumac Robert Pattinson (37) i njegova zaručnica, pjevačica Suki Waterhouse (32) u tajnosti su postali roditelji, piše Daily Mail. Strani mediji objavili su i fotografiju na kojoj Pattinson gura svijetlo roza dječja kolica. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

DONIJELO MU PROBLEME S LEĐIMA Robert Pattison o danima prije slave: 'Nisam imao namještaj, mjesecima sam spavao u čamcu'

Suki je hodala odmah pored zaručnika i djeteta, a zbog boje kolica mnogi nagađaju da je paru stigla djevojčica. Par je bio u sportskom modnom izdanju.

Prisjetimo se, Suki je vijest o trudnoći otkrila dok je nastupala na festivalu u Meksiku, tako što je publici rekla: 

- Danas sam odlučila odjenuti nešto svjetlucavo jer sam mislila da bi to moglo odvratiti pažnju od nečeg drugog što se događa. Nisam sigurna funkcionira li - rekla je ranije.

Robert i Suki u prosincu prošle godine navodno su se i zaručili, piše People. Glasine o zarukama započele su kada se par zajedno prošetao Londonskim ulicama. Suki je tada pokazala trudnički trbuh, ali je mnogima zapeo za oko dijamantni prsten na ruci. 

Waterhouse i zvijezda 'Batmana' i 'Sumraka', Robert Pattinson zajedno su više od pet godina. Par je romantično povezan kada su prvi put viđeni zajedno 2018. u Londonu, a od tada svoju vezu drže podalje od javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare