To je to što me zanima!

'Robin Williams oprostio se od mene prije nego se objesio'

U našem posljednjem razgovoru primijetio sam da je čudan. Čudniji nego inače. Rekao mi je da me voli poput rođenog brata, ispričao je komičar Billy Connolly
Vidi originalni članak

Kao što je i Robin Williams, Billy Connolly (71) boluje od Parkinsonove bolesti, a dvojicu komičara bolest je dodatno zbližila. Škot Connolly s pokojnim je Williamsom bio jako blizak pa ne čudi stoga što mu se Robin javio neposredno prije nego si je oduzeo život objesivši se u spavaćoj sobi. 

- U našem posljednjem razgovoru primijetio sam da je čudan. Čudniji nego inače. Rekao mi je da me voli poput rođenog brata i mislim da se pokušao oprostiti od mene - ispričao je Connolly u intervjuu. 

Kaže da su on i Williams puno pričali o Parkinsonovoj bolesti. Uspoređivali su iskustva, pričali o terapijama i pomagali jedno drugome da se nose s time. Connolly je imao i rak prostate kojeg se riješio i sretan je što je živ i relativno zdrav. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kung fu panda 23.09.2014.

    tužno

  • fairy 23.09.2014.

    ne zalim onoga ko dize ruku na sebe.nije to najbolji izbor vec sebicnost.ako je bio u depresiji,vjerovatno je obilazio psihijatre ali nije sam sebi zelio pomoc.nema tog doktora ili antidepresiva na svijetu koji ce ti pomoci ako ti ne zelis radit na sebi.

  • feba 22.09.2014.

    Michael Fox se hrabro bori s tom bolešću,stvorio i zakladu a eto,netko poklekne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare