To je to što me zanima!

Rodila glumica Ana Herceg: 'Stigla nam je malena Zora'

Glumica je često tijekom trudnoće objavljivala fotografije i videa na društvenim mrežama. Početkom travnja je otkila da je trudna, a u svibnju se oženila za partnera Antuna
Vidi originalni članak

Glumica i radijska voditeljica Ana Majhenić Herceg (37) rodila je djevojčicu jutros oko šest sati u Petrovoj bolnici u Zagrebu, piše Gloria. Ana i njen suprug Antun Herceg s veseljem su dočekali djevojčicu Zoru, kojoj su ime davno odabrali.

Ana je često tijekom trudnoće objavljivala fotografije i videa na društvenim mrežama. Početkom travnja je otkrila da je trudna, a u svibnju se udala za partnera Antuna. 

- Htjeli smo bebu i neizmjerno sam sretna. Prva dva mjeseca trudnoće bila su mi teška, imala sam mučnine i jako mi se spavalo. Smetali su mi mirisi i nisam mogla jesti ništa od teške hrane. Antun mi je morao nakupovati tonu rižinih krekera i to sam, uz voće, najviše jela - rekla je Ana.

Otkrila je i da je tijekom trudnoće redovito trenirala i zdravo se hranila.

- I dalje treniram. Bitno je slušati svoje tijelo i liječnika, naravno - rekla je  glumica koja je na početku trudnoće uglavnom jela jabuke, kruške i lagana hrana, a pilo joj se i rižino mlijeko. Istaknula je kako joj je trudnoća bila lijepo i izazovno putovanje i iskustvo, i fizički i psihički.

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DajanaSt 25.09.2018.

    Glumica? Nikad čula za nju. A ime ružno za dite. Dobro, u usporedbi s Anđom, Nediljkom, Stanom, Rosom, Martom... možda i nije pretragično.

  • believe000 25.09.2018.

    Oženila se?

  • superman1978 25.09.2018.

    Zasto bas Zora???

Komentiraj...
Vidi sve komentare