To je to što me zanima!

Roker Milić pokopao kćer Maju: Zvijezdo tatina, želim umrijeti

Nakon što su Maju Avdibegović, kćer bivšeg bubnjara Bijelog Dugmeta, pronašli mrtvu u njezinom stanu, rokeru se, kako kaže, svijet srušio pred očima, a jučer se od nje oprostio na Sarajevskom groblju
Vidi originalni članak

Roker Milić Vukašinović (68) i njegova supruga Suzana oprostili su se jučer od njegove preminule kćeri Maje Avdibegović, koja je umrla u 36. godini, piše Kurir.

BIVŠI BUBNJAR DUGMETA Milić shrvan zbog smrti kćeri: 'Ubijalo ju je što ne vidi djecu'

Za vrijeme sprovoda, na gradskom groblju Bare u Sarajevu, počela je padati kiša dok je neutješni bivši bubnjar Indexa i Bijelog dugmeta 70-ih stajao nad grobom kako bi se po posljednji put pozdravio s Majom. 

- Zvijezda tatina! Mogla je dotaknuti nebo svojim talentom. Nažalost, izabrala je krivo nebo i pogrešnu sreću, zato je sada ovdje pokapamo. Za tugu i bol ne postoji dilema, bol najjače boli kada suza nema. Sada užasno želim umrijeti. Neka ti je laka zemlja, zvijezdo tatina - teška srca je izgovorio Vukašinović koji nije dozvolio da Majini sinovi, koje je ostavila iza sebe, budu na sprovodu, piše Kurir

- Djeca nisu došla, ja nisam dao da se uznemiravaju. Dobro se drže, ali odveli smo ih iz Sarajeva dok ovo ne prođe - rekao je neutješni roker. Nalazi obdukcije pokazali su kako je uzrok smrti Maje bilo gušenje, a ne predoziranje heroinom kako se sumnjalo.

Kako piše Kurir, bivšoj supruzi Milića, Majinoj majci Veri pozlilo je u kapelici dok je sjedila u invalidskim kolicima. Od šoka je počela gubiti svijest, a Suzana i Milić su joj odmah priskočili u pomoć.

Podsjetimo, kćer bubnjara pronašla je prijateljica u utorak navečer u sarajevskom naselju Jezero. Pozvala je Hitnu pomoć, ali Maji nije bilo spasa.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • retita🦋 31.07.2018.

    I zato zagrli,poljubi i utješi dok smo tu,dok nas ima.Poslije ništa nema od kukanja i kajanja...

  • arow 31.07.2018.

    Jadan je onaj tko dijete ukopa,neka mu Bog da snagu

  • škver 31.07.2018.

    U svoj tuzi otac je lipo rekao" izabrali su krivi put "a imala je sve potrebno za sreću. Žao mi gledati majku ,strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare