To je to što me zanima!

Roko plovio oko Tel Aviva i jeo izraelski humus: 'Odličan je...'

Roko je izraelski Dan sjećanja na žrtve terorizma proveo ploveći na brodici židovske obitelji koju je oduševio svojim glasom. Spravili su im i domaći humus, a s njim je bila i hrvatska delegacija
Vidi originalni članak

Ponijela me atmosfera. Jako mi se svidjela mreža na brodu na kojoj se nisam imao prilike voziti prije, iako živim u Splitu. Ovo je bila jedna skroz drugačija plovidba, kaže nam Roko Blažević (19), hrvatski predstavnik na Eurosongu, koji je ovaj tjedan s članovima Hrvatske delegacije plovio oko Tel Aviva. 

UOČI EUROSONGA Rokova drama na aerodromu: Šminkeru su zagubili kovčeg

Na brodu kojim su plovili ugostila ih je židovska obitelj Kaiser. Naime, u srijedu je u Izraelu obilježen Dan sjećanja na žrtve terorizma pa su Izraelci već tradicionalno izašli svojim brodicama na more. Nebo su taj dan parali zvukovi izraelskih aviona u preletu.

Roko, njegov mentor Jacques Houdek, šefica delegacije Elizabeth Homsi te Maja Njirjak plovili su na jednoj jedrilici, dok su na drugoj bili Rokovi plesači Diego Siqueira, Endi Schrötter te šminker Kruno Garguljak.

- Naš domaćin, gospodin Kaiser, bio je kapetan plovidbe. S nama je bilo i mnogo njegovih djece i unuka. Baš smo si kliknuli, pričali smo o glazbi i Euroviziji. Oni su puštali pjesmu ‘The Dream’, a ja sam pjevao - oduševljeno nam priča Roko. Dodaje i kako su im domaćini na brodu pripremili humus.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oni su stvarno jako dobri. I inače volim humus, ali ovaj je bio odličan. Domaće je domaće - kroz smijeh zaključuje Roko kojem se, priznaje, iznimno sviđa način na koji se u Izraelu obilježava spomenuti Dan sjećanja.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Papatest 11.05.2019.

    Roko koliko si pojeo humusa? 100 grama,a Jaques, osam kila.

  • Papatest 11.05.2019.

    Kako je mentor,jeste li unajmili tanker da ga malo provozate?

  • Papatest 11.05.2019.

    Bravo Roko,čim si spomenuo nezavisnu državu Hrvatsku i Stepinca sva su ti Židovska vrata bila otvorena,a njihove jahte na raspolaganju

Komentiraj...
Vidi sve komentare