Obavijesti

Show

Komentari 21

Rokova drama na aerodromu: Šminkeru su zagubili kovčeg

Rokova drama na aerodromu: Šminkeru su zagubili kovčeg
5

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije, Roko Blažević, u Tel Avivu je stigao u ponedjeljak s delegacijom od 10 ljudi. Čim su sletjeli, na aerodromu su im zagubili torbu glavnog šminkera

VIDEO

Mi svi čvrsto vjerujemo u Rokovu pobjedu, složno tvrde članovi Hrvatske delegacije koji su s našim predstavnikom na ovogodišnjem Eurosongu, Rokom Blaževićem, u ponedjeljak otputovali u Tel Aviv. 

Roka Blaževića koji će Hrvatsku na Euroviziji predstavljati s pjesmom "The Dream" u Izrael je otpratilo ukupno deset članova delegacije - izvođači, autorski tim te djelatnici HRT-a, šefica delegacije, šefica pressa i make up artist, komentator te radio novinar.  

Pričaju nam da put u Tel Aviv nije protekao bez poteškoća. Naime, dolaskom na aerodrom, shvatili su kako im fali jedan kovčeg. 

- Bio je to kovčeg našeg šminkera Krune Garguljaka i to naravno, kofer sa šminkom. Ipak, nije bila velika panika, uspjeli smo ga pronaći, no zbog izgubljenog kovčega zadržali smo se na aerodromu čak tri sata. U Izrael smo stigli oko 21 sat i do ponoći bili na aerodromu. Odmah sljedeće jutro, već oko 7:30 imali smo dogovorenu probu - pričaju nam i dodaju kako je unatoč svemu proba prošla odlično. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thedreamteam 🔝🇭🇷 @eurovision @eurosong_hrt

A post shared by Roko🎙 (@rokoblazevic_official) on

- Iako smo jako malo spavali, dečki su na probi bili stvarno izvanredni, vrhunski su je odradili. Nije jednostavno to sve skupa, biti u avionu, putovanje, pa naposljetku i gubitak kovčega. No dečki su baš cijelo vrijeme bili nasmijani - kažu u Hrvatskoj delegaciji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Novinari koji su pratili Rokovu probu uživo u Press centru, spontano su ustali i zapljeskali uz ovacije. 

– To ne radimo često, znajte, tako da Hrvatska – ovo vam je veliki kompliment za Roka! - istaknuli su u svojoj video recenziji. Rokov glas smatraju najboljim vokalom na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije, te mu predviđaju ulaz u finale.

Inače, put pobjednika Dore i njegove delegacije na Eurosong dijelom plaća HRT, no iz delegacije napominju, HRT ne snosi troškove članova obitelji koji dolaze kao pratnja izvođačima. 

- U budžetu projekta Eurosong koji je planiran na nivou HRT-a za 2019. predviđeni su svi troškovi potrebni za realizaciju jednog ovakvog projekta kao što je Eurosong pa tako i troškovi puta za sve potrebne članove tima koji čine Hrvatsku delegaciju - naglasili su. 

Nakon prve odrađene probe u utorak, Roko je izjavio kako je jako zadovoljan. 

- Stvarno uživamo, vrijeme je ovdje savršeno. Malo smo umorni od sinoć, ali prva proba je prošla odlično. Spremni smo za drugu. Iskreno, iznenađen sam što nemam tremu na pozornici - rekao je Roko. Njegov mentor Jacques Houdek kojemu je ovo drugi put na Euroviziji, rekao je kako ovaj put ima još veću tremu nego prvi puta. 

- Nije jednako kao prije, dapače potpuno je drugačije iskustvo jer sada ja nisam u fokusu. Sada sam puno nervozniji, želim da sve uspije. Kad sam ja nastupao na Eurosongu, imao sam osjećaj da imam određenu kontrolu, no sada ju nemam - rekao je. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao