To je to što me zanima!

Ronaldo i Georgina klizali su na hrvatskom ledu! Bošnjak: 'Jako je brižna, a i odlična je klizačica'

Cijela obitelj uživa u privatnom klizalištu ispred kuće u Madridu, prizor je s jedne objave Georgine Rodriguez na Instagramu. Upravo je to klizalište napravila hrvatska firma
Vidi originalni članak

Georgina Rodriguez, partnerica najpoznatijeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, podijelila je na svom Instagramu video obiteljske zabave na privatnom klizalištu ispred njihove kuće u Madridu. Cijela obitelj je uživala, a milijuni pratitelja gledali su kako se zabavljaju na ledu. 

A upravo to klizalište im je postavila hrvatska firma, Ice Wonderland Exclusive. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

- Geogrina je svjetska zvijezda i za nju je poznato da predvodi svjetske trendove. Imati privatno klizalište rezervirano za obitelj i prijatelje bila je njezina velika želja i drago nam je da smo je upravo mi ostvarili - rekla je project managerica Rahela Bošnjak. 

Istaknula je i kako je cijela suradnja bila vrlo ugodna i na visokom nivou. 

- Sve što smijem reći je da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno, pokazala izuzetno brižnom osobom, te joj je glavni cilj bio osigurati blagdansku zabavu u kojoj će uživati cijela obitelj i njihovi prijatelji. Pripremila je i blagdansku hranu za cijelu ekipu, churrosi su bili izvanredni, a pokazala se i kao odlična klizačica - rekla je Bošnjak te dodala kako je cijelo društvo bilo oduševljeno. 

Tvrtka već dugo radi na ekskluzivnom proizvodu luksuznih klizališta koja su namjenjena za privatno korištenje. 

- S obzirom na to da su naši klijenti za ovaj proizvod osobe visoke platežne moći koje čuvaju svoju privatnost, sve naše suradnje se ostvaruju putem preporuka poštujući njihovu privatnost te njih nikada ne komuniciramo javno - objasnila je Bošnjak. 

POGLEDAJTE VIDEO: ANA URŠULA NAJEV PODIJELILA TRAČ O SEBI

Idi na 24sata

Komentari 4

  • QR 20.11.2023.

    Nisam znao da je i led naš.

  • teorije istine 20.11.2023.

    Kaj je voda iz Hrvatske da je hrvatski led?

  • KopamNos 20.11.2023.

    Jako vazno

Komentiraj...
Vidi sve komentare