To je to što me zanima!

Roseanne je pretjerala: ABC joj zbog rasizma ukinuo seriju

Roseanneina objava na Twitteru kosi se s našim vrijednostima i načelima pa smo iz tog razloga odlučili prekinuti s prikazivanjem serije, poručili su iz TV kuće
Vidi originalni članak

Američka televizijska kuća ABC više neće prikazivati seriju Roseanne Barr (65). nakon što je glumica i komičarka objavila rasistički tweet u kojem je bivšu savjetnicu Baracka Obame nazvala 'majmunom', javlja BBC.

ZAŠTO? Nema kraja preradama: Na TV ekrane vraća se 'Roseanne'

-  Roseanneina objava na Twitteru kosi se s našim vrijednostima i načelima pa smo iz tog razloga odlučili prekinuti s prikazivanjem serije - poručili su iz TV kuće.

Naime, Barr je na društvenoj mreži napisala da je Valerie Jarrett 'dijete Muslimanskog bratstva i filma 'Planet majmuna''.

POLITIKA JU UZRUJALA Roseanne pokazala srednji prst Kimmelu: 'Podržavam Trumpa'

Isti je ubrzo obrisala te se ispričala i sve nazvala 'lošom šalom'.

Inače, serija o američkoj radničkoj obitelji iz Illinoisa na čelu s majkom bez dlake na jeziku Roseanne emitirala se od 1988. do 1997. godine. Osim humora, revolucionarna je bila i jer se dotiče tema koje su tada još bile tabu, poput kontracepcije, pobačaja ili AIDS-a.

VIDI OVO! Mlijeko od žohara je nova trendi hrana!

Premijera obnovljene serije 'Roseanne' u kojoj igra originalna postava, privukla je sredinom ožujka  rekordnih 18 milijuna gledatelja kada se vratila na male ekrane nakon 20 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vlad 30.05.2018.

    Ja sam bijel ali svko ljeto nastojim biti što crnji. Čak i zimo idem u solarij. Volim banane i slično voće. Jesam li ja rasista?

  • plutarh 29.05.2018.

    moj stari je Bakarića zval - svinjom ...onda sam bil mali da bi kužil al sad se pitam jel on zato bil - rasist !?

  • Belzi 29.05.2018.

    Svatko ima pravo u demokraciji reci sto god hoce. Tako bi trebalo biti. I neugodni izrazi spadaju u to. To je sloboda govora, reci sto mislis i sto god hoces. Neki ce to prihvatiti, neki ce reci da si lud, neki ce se uvrijediti. Ali to je sloboda. Ovo sto imamo oko nas je cenzura i jednoumlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare