To je to što me zanima!

Rosie je Super Bowl gledala s malenom Dakotom u naručju

Komičarka i voditeljica je tijekom američkog Super Bowla na Twitteru objavila fotografiju na kojoj pozira s jednomjesečnom posvojenom kćerkicom Dakotom
Vidi originalni članak

Tijekom gledanja utakmice na američkom Super Bowlu u svom domu, voditeljica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj pozira s jednomjesečnom kćeri Dakotom koju je posvojila sa suprugom Michelle Rounds (40). Rosie O'Donnell (50), koja na toj društvenoj mreži redovito objavljuje fotografije malene koja je 9. siječnja stigla u njihov dom, na njoj pozira s kćeri u naručju. 

- Voljela bih da ja mogu doživjeti takvu vrstu Super Bowla - jedan je od komentara njezinih obožavatelja i pratitelja na Twitteru koji su komentirali da je malena Dakota preslatka.

Rosie je u siječnju prošle godine otkrila da Michelle, s kojom se vjenčala u lipnju prošle godine, ne uspijeva zatrudnjeti unatoč tome što su potražile stručnu pomoć. U kolovozu prošle godine na svom blogu je progovorila o srčanom udaru koji je pretrpjela.

Komičarki je malena Dakota peto dijete. S bivšom suprugom Kelly Carpenter (45) ima četvero djece, kći Vivienne (10), Blakea (13), Chelseu (15) i Parkera (17). 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • WOMANIZER 04.02.2013.

    jako interesantno!

  • SpužvaBobSkockani 04.02.2013.

    ovako nešto ružno i debelo nisam dugo vidio, i kupila sebi ćerkicu, taku ljepoticu, o zemljo otvori se

  • libeluli 04.02.2013.

    pa gdje to ima da možeš odmah kupiti bebu od mjesec dana... 6. modul

Komentiraj...
Vidi sve komentare