To je to što me zanima!

Ross iz Prijatelja bio prezenter na dodjeli: 'On uopće ne stari'

David se nije često pojavljivao na dodjelama nagrada jer od 2004. nije primio niti jednu. Iznenađeni su bili i obožavatelji kultne serije, ali i glumci koji su bili na ceremoniji
Vidi originalni članak

Na ceremoniji uručenja Nacionalnih televizijskih nagrada u Londonu pojavio se David Schwimmer (53), najpoznatiji po ulozi Rossa u 'Prijateljima'. Iznenadio je mnoge jer se David inače ne pojavljuje često na društvenim događanjima jer nakon kultne serije nije ostvario značajnije uloge. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

David je rijetko kad bio na dodjelama nagrada jer od 2004. nije primio niti jednu. Sveukupno ima tri nagrade u svojoj kolekciji: 1996. dobio je SAG-AFTRA nagradu za najbolju izvedbu glumačkog ansambla u humorističnoj seriji za 'Prijatelje', potom 2002. Satellite nagradu za najboljeg sporednog glumca u seriji 'Združena braća', te 2004. Glamour nagradu za muškarca godine. 

Osim što su se iznenadili obožavatelji serije 'Prijatelji' i 'preplavili' društvene mreže objavama o slavnom Rossu, iznenađeni su bili i glumci na dodjeli.

- Ljudi, o moj Bože, u istoj sam prostoriji s Davidom Schwimmerom - napisala je glumica Tilly Keeper (22), zvijezda emisije 'EastEnders'. Mnogi su naglasili kako je to najbolja stvar koja se dogodila na toj dodjeli nagrada i da glumac s godinama uopće ne stari. 

Obožavatelji su čak rekli da se treba napraviti peticija da David Schwimmer bude voditelj iduće godine. Ove godine program je vodio David Walliams (48). 

David je iskoristio priliku te rekao kako radi na novom projektu. Glumi u nadolazećoj komediji 'Intelligence On Sky'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • serpentine 30.01.2020.

    Je bas,pogledajte ga u will&grace..jezivo izgleda

  • madmax2020 29.01.2020.

    Ako je sve ostalo prirodno,svaka cast vrlo malo je ostario,dobar gen

  • bree77 29.01.2020.

    Bogme da, nije mi nikad bio nešto lijep, ali zbilja ne stari.... Dok se kod ostalih vide godine posebno kod Joeya.

Komentiraj...
Vidi sve komentare