Show

Komentari 3

Ross iz Prijatelja bio prezenter na dodjeli: 'On uopće ne stari'

Ross iz Prijatelja bio prezenter na dodjeli: 'On uopće ne stari'

David se nije često pojavljivao na dodjelama nagrada jer od 2004. nije primio niti jednu. Iznenađeni su bili i obožavatelji kultne serije, ali i glumci koji su bili na ceremoniji

Na ceremoniji uručenja Nacionalnih televizijskih nagrada u Londonu pojavio se David Schwimmer (53), najpoznatiji po ulozi Rossa u 'Prijateljima'. Iznenadio je mnoge jer se David inače ne pojavljuje često na društvenim događanjima jer nakon kultne serije nije ostvario značajnije uloge. 

POGLEDAJTE VIDEO:

David je rijetko kad bio na dodjelama nagrada jer od 2004. nije primio niti jednu. Sveukupno ima tri nagrade u svojoj kolekciji: 1996. dobio je SAG-AFTRA nagradu za najbolju izvedbu glumačkog ansambla u humorističnoj seriji za 'Prijatelje', potom 2002. Satellite nagradu za najboljeg sporednog glumca u seriji 'Združena braća', te 2004. Glamour nagradu za muškarca godine. 

National Television Awards 2020 - Press Room - London

Osim što su se iznenadili obožavatelji serije 'Prijatelji' i 'preplavili' društvene mreže objavama o slavnom Rossu, iznenađeni su bili i glumci na dodjeli.

- Ljudi, o moj Bože, u istoj sam prostoriji s Davidom Schwimmerom - napisala je glumica Tilly Keeper (22), zvijezda emisije 'EastEnders'. Mnogi su naglasili kako je to najbolja stvar koja se dogodila na toj dodjeli nagrada i da glumac s godinama uopće ne stari. 

National Television Awards 2020 - Press Room - London

Obožavatelji su čak rekli da se treba napraviti peticija da David Schwimmer bude voditelj iduće godine. Ove godine program je vodio David Walliams (48). 

David je iskoristio priliku te rekao kako radi na novom projektu. Glumi u nadolazećoj komediji 'Intelligence On Sky'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci