To je to što me zanima!

Ross iz 'Prijatelja' prisjetio se najdražeg trenutka s Perryjem: 'Nasmijava me, ali i rastužuje'

David Schwimmer svom se kolegi zahvalio na deset godina smijeha i kreativnosti, a podijelio je i staru fotografiju sa seta
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Prijatelja', David Schwimmer (57), oprostio se od Matthewa Perryja emotivnom objavom na Instagramu. Zahvalio mu se na deset godina 'smijeha i kreativnosti', a podijelio je i njihovu staru fotografiju sa seta.

RASTUŽILA OBJAVOM Monica iz 'Prijatelja' oprostila se od svog Chandlera: 'Trebala je to biti avantura na jednu noć'

- Nikada neću zaboraviti tvoj besprijekorni tajming u komediji i tvoju izvedbu. Mogao si imati ravnu liniju dijaloga i prilagoditi ju po svojoj želji, što je rezultiralo nečim potpuno originalnim i neočekivano smiješnim. Tome se još uvijek divim. Imao si srce. S njim si bio velikodušan, dijelio si ga s nama kako bi mogli napraviti obitelj od šest stranaca - napisao je David.

Fotografija koju je podijelio prikazuje, kako kaže, njegov najdraži trenutak s Perryjem na setu. 'Sada me nasmijava i rastuži u isto vrijeme', poručio je Schwimmer.

- Zamišljam te sada gore, negdje, s istim bijelim odijelom, rukom u džepovima kako gledaš uokolo i govoriš: 'Može li biti više oblaka?' - dodao je.

EMOTIVNA OBJAVA Joey iz 'Prijatelja' oprostio se od Chandlera: 'Ipak ćeš zadržati onih 20 dolara što mi duguješ...'

Od Perryja su se ovih dana oprostile i ostale zvijezde serije 'Prijatelji' - Matt LeBlanc, Courteney Cox te Jennifer Aniston

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare