To je to što me zanima!

Rozga brzo preboljela Hausera i pala u zagrljaj nogometaša

‘UBIJA JU DOSADA’ Od raskida ‘vječnih zaruka’ pjevačice i čelista nije prošlo niti mjesec dana. Čini se kako Jeleni treba promjena pa izmjenjuje vruće SMS poruke s nogometašem Kristijanom Ipšom
Vidi originalni članak

Devet godina mlađi nogometaš se, kako doznajemo, danima već hvali prijateljima po Splitu novom bliskom “prijateljicom”.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelena Rozga (40) u kolovozu je “zagazila” u peto desetljeće, a okrugli rođendan proslavila je u društvu Stjepana Hausera (31). Prije samo nekoliko tjedana par je raskinuo “vječne zaruke”, a ljubav je pukla nakon dvije i pol godine romanse. O vjenčanju nikad nisu razmišljali. Prekid nisu željeli komentirati, a Hauser je, šuška se, htio više vremena za sebe kako bi se posvetio karijeri koja mu je trenutačno najvažnija.

- Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima.To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - poručila je pjevačica u objavi za medije. Nakon ljubavnog brodoloma, Rozga je otišla na odmor u Grčku, a čini se kako Splićanka trenutačno živi stihove vlastite pjesme.

- Znaš me ja sam alfa žena i ubija me dosada. Veza pukla mjesec dana, već mi treba promjena - pjeva Jelena u pjesmi “Nasljednik”. A promjena je, kako se šuška, došla u liku nogometaša Kristijana Ipše (31).

Sudeći po Jeleninim izabranicima, Rozga voli mlađe dečke, a čini se kako ima fetiš na generaciju ‘86. “Mlađahni” nogometaš nedavno se hvalio prijateljima u splitskom noćnom klubu kako s Jelenom tjednima razmjenjuje ljubavne SMS poruke preko mobitela. Nada se da će osvojiti njezino srce. Društvu se hvalio i nekadašnjom vezom sa splitskom glumicom Anom Gruicom (34).

Prohodali su 2012., samo nekoliko mjeseci nakon što se razvela od Dijana Jahjefendića, s kojim je u braku bila godinu i pol. Zajedno su bili godinu dana. Gruica je nedavno prekinula trogodišnju vezu s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem (43) zbog, kako je povjerila prijateljima, nepremostivih razlika u karakteru.

Do proljetos su živjeli u Šalkovićevu stanu u Zagrebu, a nakon prekida Gruica se vratila u rodni Split. Imaju dvogodišnjeg sinčića zbog kojeg su se u kolovozu susreli na Pagu. Nakon ljubavne drame, glumica je otputovala u Atenu gdje se provodila s ekipom, a posjetila je prijateljicu Iris Rajčić (37).

 

Iris je ljubovala s nogometašem Nikolom Pokrivačem iste godine kad je Gruica bila u vezi s Ipšom koji je rodom iz Poreča, a nogometnu karijeru započeo je u Varteksu.

Početkom prošle godine potpisao je ugovor za poljski klub Piast Gliwice, a osim što se u muškom društvu voli hvaliti djevojkama s domaće estrade, pratiteljima na društvenim mrežama voli se hvali i poznatim prijateljima, poput Janice Kostelić, Joleta i Jelene Leko, s kojima često pozira.

Na opće zadovoljstvo brojnih pratiteljica nerijetko objavljuje fotke na kojima pozira bez majice i u prvi plan ističe svoje isklesano apolonsko tijelo.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • 27.06.2021.

    Eto sad!

  • 12.10.2017.

    Još malo reklame, nego kako, da se ne zaboravi.:):))

  • 10.10.2017.

    muci,dobra je.utrpa bi joj sve unutra.nebi vise ni izlazio. yes

Komentiraj...
Vidi sve komentare