Obavijesti

Show

Komentari 213

Rozga brzo preboljela Hausera i pala u zagrljaj nogometaša

Rozga brzo preboljela Hausera i pala u zagrljaj nogometaša
4

‘UBIJA JU DOSADA’ Od raskida ‘vječnih zaruka’ pjevačice i čelista nije prošlo niti mjesec dana. Čini se kako Jeleni treba promjena pa izmjenjuje vruće SMS poruke s nogometašem Kristijanom Ipšom

VIDEO

Devet godina mlađi nogometaš se, kako doznajemo, danima već hvali prijateljima po Splitu novom bliskom “prijateljicom”.

Pokretanje videa...

00:19

Jelena Rozga (40) u kolovozu je “zagazila” u peto desetljeće, a okrugli rođendan proslavila je u društvu Stjepana Hausera (31). Prije samo nekoliko tjedana par je raskinuo “vječne zaruke”, a ljubav je pukla nakon dvije i pol godine romanse. O vjenčanju nikad nisu razmišljali. Prekid nisu željeli komentirati, a Hauser je, šuška se, htio više vremena za sebe kako bi se posvetio karijeri koja mu je trenutačno najvažnija.

- Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima.To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - poručila je pjevačica u objavi za medije. Nakon ljubavnog brodoloma, Rozga je otišla na odmor u Grčku, a čini se kako Splićanka trenutačno živi stihove vlastite pjesme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znaš me ja sam alfa žena i ubija me dosada. Veza pukla mjesec dana, već mi treba promjena - pjeva Jelena u pjesmi “Nasljednik”. A promjena je, kako se šuška, došla u liku nogometaša Kristijana Ipše (31).

Sudeći po Jeleninim izabranicima, Rozga voli mlađe dečke, a čini se kako ima fetiš na generaciju ‘86. “Mlađahni” nogometaš nedavno se hvalio prijateljima u splitskom noćnom klubu kako s Jelenom tjednima razmjenjuje ljubavne SMS poruke preko mobitela. Nada se da će osvojiti njezino srce. Društvu se hvalio i nekadašnjom vezom sa splitskom glumicom Anom Gruicom (34).

Prohodali su 2012., samo nekoliko mjeseci nakon što se razvela od Dijana Jahjefendića, s kojim je u braku bila godinu i pol. Zajedno su bili godinu dana. Gruica je nedavno prekinula trogodišnju vezu s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem (43) zbog, kako je povjerila prijateljima, nepremostivih razlika u karakteru.

Do proljetos su živjeli u Šalkovićevu stanu u Zagrebu, a nakon prekida Gruica se vratila u rodni Split. Imaju dvogodišnjeg sinčića zbog kojeg su se u kolovozu susreli na Pagu. Nakon ljubavne drame, glumica je otputovala u Atenu gdje se provodila s ekipom, a posjetila je prijateljicu Iris Rajčić (37).

 

Iris je ljubovala s nogometašem Nikolom Pokrivačem iste godine kad je Gruica bila u vezi s Ipšom koji je rodom iz Poreča, a nogometnu karijeru započeo je u Varteksu.

Početkom prošle godine potpisao je ugovor za poljski klub Piast Gliwice, a osim što se u muškom društvu voli hvaliti djevojkama s domaće estrade, pratiteljima na društvenim mrežama voli se hvali i poznatim prijateljima, poput Janice Kostelić, Joleta i Jelene Leko, s kojima često pozira.

Na opće zadovoljstvo brojnih pratiteljica nerijetko objavljuje fotke na kojima pozira bez majice i u prvi plan ističe svoje isklesano apolonsko tijelo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 213
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'