To je to što me zanima!

Rozga se isprsila, a Borna je pokazala previše u prozirnom

Na predstavljanju H&M suradnje s Erdemom Moraliogluiom pojavili su se mnogi poznati, a najviše pažnje privlačile su Jelena Rozga i Borna Kotromanić, koja je zavodila u prozirnom
Vidi originalni članak

Neki poznati pojavili su se na predstavljanju kolekcije Erdem za H&M u Erdemovim kreacijama, dok su drugi posegnuli duboko u svoj ormar kako se i sami istaknuli među dizajnerskim krpicama. Među šarolikom odjevnim kombinacijama u zagrebačkoj kavani Korzo na predstavljanju kolekcije, najviše su se tako isticale Jelena Rozga (40) i Borna Kotromanić (45).

Splitska pjevačica opet je aktivirala svoj 'magični' grudnjak i dekolte joj je izgledao bujniji no ikad, što nije prošlo nezamijećeno dok je pozirala u dugačkoj crnoj haljini s uzorkom.

Borna Kotromanić je pak došla privlačiti poglede i to je svima postalo jasno čim je skinula svoju crnu bundu. Ispod nje je obukla prozirnu crnu košulju s uzorkom, ispod koje se jasno vidio isto tako prozirni, čipkasti grudnjak. Styling je upotpunila sjajnim crnim hlačama i štiklama s visokom petom.

Ostali su se odlučili za ipak malo čednije kombinacije, ali nikako ne možemo reći da je nedostajalo zanimljivih modnih odabira.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • plik 02.11.2017.

    ože dragi, kako je ta Rozga bezvezna zenska.. Sam bog da je lezba...

  • peppito 02.11.2017.

    Jelenica, preslatka balerinica, ja bih tebe u vitrini držao :)

  • Johndenver 01.11.2017.

    Bome su sve lijepe.. Pogotovo ona mala plava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare