Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Rozga se isprsila, a Borna je pokazala previše u prozirnom

Na predstavljanju H&M suradnje s Erdemom Moraliogluiom pojavili su se mnogi poznati, a najviše pažnje privlačile su Jelena Rozga i Borna Kotromanić, koja je zavodila u prozirnom

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
45 komentara

Neki poznati pojavili su se na predstavljanju kolekcije Erdem za H&M u Erdemovim kreacijama, dok su drugi posegnuli duboko u svoj ormar kako se i sami istaknuli među dizajnerskim krpicama. Među šarolikom odjevnim kombinacijama u zagrebačkoj kavani Korzo na predstavljanju kolekcije, najviše su se tako isticale Jelena Rozga (40) i Borna Kotromanić (45).

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Splitska pjevačica opet je aktivirala svoj 'magični' grudnjak i dekolte joj je izgledao bujniji no ikad, što nije prošlo nezamijećeno dok je pozirala u dugačkoj crnoj haljini s uzorkom.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Borna Kotromanić je pak došla privlačiti poglede i to je svima postalo jasno čim je skinula svoju crnu bundu. Ispod nje je obukla prozirnu crnu košulju s uzorkom, ispod koje se jasno vidio isto tako prozirni, čipkasti grudnjak. Styling je upotpunila sjajnim crnim hlačama i štiklama s visokom petom.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ostali su se odlučili za ipak malo čednije kombinacije, ali nikako ne možemo reći da je nedostajalo zanimljivih modnih odabira.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

 

Naši partneri pišu
Message