To je to što me zanima!

'Rozga, želimo na binu, nemoj da pričamo da glumiš kraljicu!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Publiku je koncertom zabavila kraljica estrade. Atraktivna Rozga blistala je na sceni, a poglede je plijenila sjajnim izgledom u topu i kratkoj crnoj suknji
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (37), oduševila je nekoliko tisuća posjetitelja koji su se okupili u subotu u Starom Gradu u Đurđevcu na 47. Picokijadi . Scenski prikaz 'Legende o Picokima' je najpoznatija turistička manifestacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske, a publiku je nezaboravnim koncertom sjajno zabavila i kraljica estrade. Atraktivna Rozga blistala je na sceni, a poglede je dodatno plijenila sjajnim izgledom u topu i kratkoj suknji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fanovi su pak na njezin koncert donijeli veliki transparent na kojem je pisalo 'Ej Rozga, Rozga, dame hoće na pozornicu, pjevaj i mi ćemo s tobom, nemoj da pričamo da glumiš kraljicu!'. Pjevačica se oduševila natpisom kojeg je čak i pokazala svima s pozornice.

Ovaj jedinstven događaj uvećan je spektakularnim vatrometom, a u svečanoj povorci koja se kretala prema Starom Gradu, nalazio se i premijer Zoran Milanović .

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 70

  • kung fu panda 29.06.2015.

    ej majstore.....

  • punkufer 28.06.2015.

    pa kaj nisu rekli da je Seve kraljica estrade? ili je ona kraljica nečeg drugog hmm

  • 7.od9 28.06.2015.

    kak je lepa jele,ijuuu ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare