To je to što me zanima!

Ruby Rose u kolicima: 'Morala sam na operaciju kralježnice'

Glumica je prije desetak godina doživjela tešku prometnu nesreću nakon čega je trpjela bolove.Tvrdi da upravo zbog toga ima 'pločice' na trbuhu i krivinu na leđima, a nedostaje joj normalna stražnjica
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko godina (destljeće) imam problema sa kralježnicom, objasnila je glumica Ruby Rose (31). Trenutačno se oporavlja od operacije, pa se mora voziti svugdje u invalidskim kolicima. Rose je dodala da ne želi da se njezini fanovi brinu jer će biti dobro. 

- Prije nego što me vidite sa štapom ili u kolicima u javnosti, htjela sam da vidite ovdje kako sam dobro i sve će biti u redu - istaknula je glumica i dodala da unatoč operaciji mora ostati fizički aktivna. Glumica je pozirala i sa svojom djevojkom, glazbenicom Jessicom Origliasso (33). 

 

 

PRIPREME Ruby Rose: Cura Jessica me uči svirati gitaru za novu ulogu

Preko društvenih mreža je tražila pomoć manekenke Chrissy Teigen, supruge pjevača Johna Legenda da joj preporuči filmove, emisije, knjige i video igre. Kaže da to joj je to potrebno dok odmara i ne vozi se u kolicima po Los Angelesu kao da ima 102 godine. 

Glumica ima problema s kralježnicom zbog strašne prometne nesreće koju je doživjela prije desetak godina. Kaže da zbog toga ima krivinu ne leđima i 'pločice' na trbuhu, ali da joj 'nedostaje' normalna stražnjica. 

IMA 44 KG? Fanovi: Izgledaš kao kostur; Ruby: Osjećam se jako dobro

Rose za sebe kaže da je 'ovisna' o tetovažama i ima ih možda 60 te da ne zna kada će stati. Šali se kako ju zato zamjenjuju s pjevačem Justinom Bieberom (21). 

- Sigurno ga frustrira kad ga fanovi pitaju je li Ruby Rose - zaključila je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kust 20.01.2018.

    Sretno!!

  • 20.01.2018.

    Možda je do mene, ali ne mogu shvatiti ovu modu tetoviranja da me ubiješ.

  • 19.01.2018.

    valjda ce sve bit u redu

Komentiraj...
Vidi sve komentare