Obavijesti

Show

Komentari 7

Fanovi: Izgledaš kao kostur; Ruby: Osjećam se jako dobro

Fanovi: Izgledaš kao kostur; Ruby: Osjećam se jako dobro
1

Sljedeći put kad poželite pljuvati po meni zbog moje kilaže, vjerujte mi, skinut ću vas s tog pijedestala s kojega nam servirate sva ta sr*nja, rekla je Ruby Rose

VIDEO

Zvijezda serije "Orange Is the New Black", Ruby Rose (31) u zadnje vrijeme slabo jede, a na visinu od 170 cm navodno ima samo 44 kilograma. Prije nekoliko dana pojavila se na dodjelu ARIA Awardsa, a na fotografijama s tog događanja izgleda iscrpljeno i ispijeno.

 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

'O moj bože, izgledaš kao kostur' - samo su neki od komentara na Instagramu. 

- Nadam se da će ju obitelj i prijatelji ohrabriti da što prije potraži stručnu pomoć jer definitivno nije zdravo imati svega 44 kilograma - napisala je Lisa DeFazio, poznata američka nutricionistica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Australska glumica nije mogla ostati suzdržana pa je javno napisala poruku. 

- Nepromišljeni ste i zli. Zar posao stručnjakinje za prehranu, a to bi trebala biti vaša titula, nije boriti se protiv ovakvih predrasuda? Za vašu informaciju. osjećam se jako dobro. Ništa mi ne nedostaje, imam energije, i ne, nemam samo 44 kilograma, jer da imam, već bih bila u bolnici, a kao što vidite, nisam. Sljedeći put kad poželite pljuvati po meni zbog moje kilaže, vjerujte mi, skinut ću vas s tog pijedestala s kojega nam servirate sva ta sr*nja - objavila je lijepa glumica. 

51st Country Music Association Awards – Arrivals - Nashville

Ne skriva da više voli žene od muškaraca, a čini se da i one vole nju. Na nastupima joj na pult često dolete ženski grudnjaci. Temperamentna Ruby kaže da je neutralnog spola. 

Ruby je 2016. godine nastupala kao DJ na popularnom Zrću. Njezin nastup popraćen je spektakularnim light showom, s bine su padale konfete, a hollywoodska zvijezda bila je oduševljena atmosferom u Aquariusu. U svojim zahtjevima je bila izuzetno skromna, osim visokog nivoa sigurnosti, tražila je od menadžmenta kluba tek mineralnu vodu tijekom nastupa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...