To je to što me zanima!

Rukometaš oženio stjuardesu: Na slavlje došao Mirko Alilović

Stjuardesa i sportaš u vezi su nekoliko godina, a Ivan je svoju odabranicu zaprosio u listopadu prošle godine. Anamaria je često boravila kod njega u Njemačkoj, kamo se lijevi vanjski igrač preselio prošle godine
Vidi originalni članak

Rukometaš Ivan Slišković (27) prošlog petka vjenčao s djevojkom Anamarijom Tomić. Igrač njemačkog kluba Göppingen podrijetlom je iz Splita, ali par je bračne zavjete izmijenio u Velikoj Gorici, gradu u kojem je Anamaria odrasla i živi.

Supružnici Slišković vjenčali su se u crkvi Blaženog Alojzija Stepinca, a svadbenoj ceremoniji, osim rodbine i prijatelja, prisustvovali su Ivanovi bivši i sadašnji suigrači, među kojima su bili Krešimir Kozina (29) sa suprugom Petrom, Marko Kopljar (33) i supruga Iva, Mirko Alilović (33) sa suprugom Ivom, bacačica diska Sandra Perković (29) te mnogi drugi, piše Story.

Nakon crkvene ceremonije slavlje su nastavili u jednoj sali u zapadnom dijelu Zagreba. 

Stjuardesa i sportaš u vezi su nekoliko godina, a Ivan je svoju odabranicu zaprosio u listopadu prošle godine. Anamaria je često boravila kod njega u Njemačkoj, kamo se lijevi vanjski igrač preselio prošle godine.

- Krešimir Kozina rekao mi je puno pozitivnih stvari o klubu i gradu. Bio sam ondje s Celjem i doista sam uživao u atmosferi u EWS Areni. Dolazim prvi put u Bundesligu, po mom mišljenju najjaču u svijetu. Nadam se da ćemo slaviti puno pobjeda - rekao je tada Slišković za RTL.

Iza Ivana je teško životno razdoblje. Naime, nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru obolio je od žljezdane groznice, odnosno mononukleoze, i to dok je bio na vrhuncu karijere. Imao je 24 godine i igrao za jedan od najboljih europskih klubova, mađarski Veszprem, kada je bolest zaustavila njegov strelovit uspon. Oporavljao se godinu i pol dana, a to mu je razdoblje ostalo u lošem, ali i lijepom sjećanju. 

- Najviše sam dobio kad je riječ o obitelji, prijateljima... Mi sportaši uskraćeni smo za taj neki dio jer profesionalni sport traži previše žrtve - putovanja, utakmica... Oporavljajući se, vidio sam  dio života izvan rukometa i jako je dobar- kaže i dodaje da mu je rukomet ipak iznimno nedostajao. Zasad mu jako dobro ide, što je potvrdio i Christian Schöne, sportski direktor Göppingena.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ain stein 29.06.2019.

    Sto stjuardesa ima na sebi kad je potpuno naga- obicno pilota.....

  • D.S.27 29.06.2019.

    Djordji smeta crkva Alojzija Stepinca. Pa sta bi ti htio?

  • 29.06.2019.

    ufff kakav komad, sretnik je on !

Komentiraj...
Vidi sve komentare