Obavijesti

Show

Komentari 10

Rukometaš oženio stjuardesu: Na slavlje došao Mirko Alilović

Rukometaš oženio stjuardesu: Na slavlje došao  Mirko Alilović
8

Stjuardesa i sportaš u vezi su nekoliko godina, a Ivan je svoju odabranicu zaprosio u listopadu prošle godine. Anamaria je često boravila kod njega u Njemačkoj, kamo se lijevi vanjski igrač preselio prošle godine

VIDEO

Rukometaš Ivan Slišković (27) prošlog petka vjenčao s djevojkom Anamarijom Tomić. Igrač njemačkog kluba Göppingen podrijetlom je iz Splita, ali par je bračne zavjete izmijenio u Velikoj Gorici, gradu u kojem je Anamaria odrasla i živi.

Supružnici Slišković vjenčali su se u crkvi Blaženog Alojzija Stepinca, a svadbenoj ceremoniji, osim rodbine i prijatelja, prisustvovali su Ivanovi bivši i sadašnji suigrači, među kojima su bili Krešimir Kozina (29) sa suprugom Petrom, Marko Kopljar (33) i supruga Iva, Mirko Alilović (33) sa suprugom Ivom, bacačica diska Sandra Perković (29) te mnogi drugi, piše Story.

Nakon crkvene ceremonije slavlje su nastavili u jednoj sali u zapadnom dijelu Zagreba. 

Stjuardesa i sportaš u vezi su nekoliko godina, a Ivan je svoju odabranicu zaprosio u listopadu prošle godine. Anamaria je često boravila kod njega u Njemačkoj, kamo se lijevi vanjski igrač preselio prošle godine.

- Krešimir Kozina rekao mi je puno pozitivnih stvari o klubu i gradu. Bio sam ondje s Celjem i doista sam uživao u atmosferi u EWS Areni. Dolazim prvi put u Bundesligu, po mom mišljenju najjaču u svijetu. Nadam se da ćemo slaviti puno pobjeda - rekao je tada Slišković za RTL.

Iza Ivana je teško životno razdoblje. Naime, nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru obolio je od žljezdane groznice, odnosno mononukleoze, i to dok je bio na vrhuncu karijere. Imao je 24 godine i igrao za jedan od najboljih europskih klubova, mađarski Veszprem, kada je bolest zaustavila njegov strelovit uspon. Oporavljao se godinu i pol dana, a to mu je razdoblje ostalo u lošem, ali i lijepom sjećanju. 

Norbert Barczyk

- Najviše sam dobio kad je riječ o obitelji, prijateljima... Mi sportaši uskraćeni smo za taj neki dio jer profesionalni sport traži previše žrtve - putovanja, utakmica... Oporavljajući se, vidio sam  dio života izvan rukometa i jako je dobar- kaže i dodaje da mu je rukomet ipak iznimno nedostajao. Zasad mu jako dobro ide, što je potvrdio i Christian Schöne, sportski direktor Göppingena.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao