To je to što me zanima!

Russo: S Marilyn sam izgubio nevinost, pozvala me u kadu...

Rekao je da ga je njen savjetnik pozvao u hotel u kojem je odsjela. Mislio je da ide van i treba njegovu pomoć oko frizure. Kad je ušao u sobu, odjeća je bila pobacana posvuda, a krevet nije bio napravljen
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Gianni Russo (75) ispričao je da je izgubio nevinost s Marilyn Monroe sa samo 15 godina, dok je ona tad imala 33, piše The Sun. Russo, koji se proslavio ulogom u filmu 'Kum' tvrdi da je ona od njega napravila muškarca.

-  Naučila me svemu što znam. Mislio sam da sam najsretniji dečko na svijetu, ali da se to dogodilo danas, mislim da bi ona bila u zatvoru, a moji roditelji bi pokušali od nje izvući novac - kaže glumac i nastavlja:

- Jesam li bio uzrujan? Ne. Pa upravo sam spavao s najzgodnijom američkom filmskom zvijezdom i seks simbolom. 

Zvijezdu filma 'Neki to vole vruće' upoznao je radeći u frizerskom salonu u New Yorku. Marilyn je bila prijateljski nastrojena. Nakon nekoliko susreta, više je nisam doživljavao kao filmsku zvijezdu već kao normalno osobu, samo s fantastičnim tijelom. 

- Često je dolazila i uvijek tražila da joj šamponiram kosu - ispričao je.  

Dodao je kako ga je njen savjetnik pozvao u hotel u kojem je odsjela. Mislio je da ide van i treba njegovu pomoć oko frizure. Kad je ušao u sobu, odjeća je bila pobacana posvuda, prljavo posuđe po kauču, a krevet nije bio napravljen. Izgledala je, kaže Russo, kao beskućnik bez šminke. 

BIOGRAFKINJA SARAH: 'Marilyn Monroe nije bila glupa, bila je samo odlična glumica...'

- Bila je umotana u bijeli ručnik i držala je bocu šampanjca - priča Russo koji se isprva izbezumio, ali se onda ipak opustio. 

Ponudila mu je čašu šampanjca i bacila ručnik pa ga pozvala da joj se pridruži u kadi.

- Srce mi je tuklo, a ja sam kao idiot prekrio oči rukama, to ju je nasmijalo - prisjeća se glumac i nastavlja:

- Nisam imao pojma što da radim ili što ona očekuje. Ostali smo u krevetu cijeli vikend, izlazili smo iz njega samo onda kad smo morali.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Doug 05.08.2020.

    Za muškarce je neukusno hvaliti se time. Za žene je izgleda normalno, pa i ucjenjivati ako je spavala sa poznatim. Imamo i domaći slučaj sa Rogoznicom i onom dominom.

  • ostaonevjeran 04.09.2019.

    samo se pederi i impotentni hvalisaju. Pravo musko uziva i suti. Zapamtite to, jer govorim iz iskustva. Doso tip za nas stol i odmah se pohvali da je u Dubrovniku spavao sa 455 zena. Ja ga pogledah (odmah vidjela da zensko ni ne mirise) i odmah mu kazah. Nisi ti ni s jednom spavao, a deckice si zaboravio zbrajati. Pocrveni i ode brzo van.

  • user_204031 27.08.2019.

    Laze ko pas

Komentiraj...
Vidi sve komentare