To je to što me zanima!

'S 12 godina sam svojoj mami priznala da sam biseksualka'

Zvijezda serije 'Narančasta je nova crna' od malena je, kaže, osjećala da je privlače i muškarci i žene no nije znala kako da to objasni svojoj majci
Vidi originalni članak

Australska glumica i DJ-ica Ruby Rose (30) bila je šokirana reakcijom svoje majke kada joj se s 12 godina povjerila da je biseksualka.

- Rekla sam joj da možda neću imati dečka, nego curu. Ona mi je rekla da joj je to bilo jasno otkad sam imala šest godina. Bila sam šokirana - rekla je Ruby, ali i dodala da je zahvalna svojim roditeljima jer je odmalena mogla biti slobodna. 

- Jako sam zahvalna što mogu otvoreno govoriti o svojoj seksualnosti, jer neki ljudi u raznim dijelovima svijeta to ne mogu. Imam zdrav seksualni život i zbog toga se osjećam snažno i sigurno - objasnila je Ruby koja je trenutno u vezi s pjevačicom grupe The Veronicas Jess Origliasso. 

Rose je priznala da joj brak trenutno nije bitan, nego joj je važnije ostvariti kvalitetan odnos s osobom s kojom će htjeti imati djecu. No, zalaže se, kaže, za jednaka prava jer joj je teta lezbijka koja želi biti u braku, ali joj zakon to ne dopušta. 

 

Idi na 24sata

Komentari 208

  • picuskin 06.02.2017.

    Sa 12 ja sam ga umakao susjedovoj kceri

  • Upala mozga 06.02.2017.

    Sa 12 sam se igrao sa klikerima a ako bi mi se digla ki*a mislio bi da sam bolestan :)))) Sto su ti internet i modrerna vremena :))

  • biberrr 05.02.2017.

    Biti će da joj je i majka biseksualka kada je to na njoj prepoznala već sa 5 godina. Izgleda da su to nasljedne bolesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare