To je to što me zanima!

"S Mirelom Rupić nitko od nas nije niti na dobar dan"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mirela tvrdi kako je brat hrvatskog glumca jedini član obitelji Višnjić koji razgovara s njom. Joškova supruga tvrdi da Mirela laže i da je snimka lažna
Vidi originalni članak

Mirela Rupić (38), majka izvanbračne kćeri Gorana Višnjića (36), na svom Facebook profilu objavila je fotografiju na kojoj je zagrljena s njegovim bratom, Joškom (39). Šibenčanka je na profilu napisala kako se izvrsno slaže s Joškom. Njena prijateljica komentirala je sliku riječima “Dobar stric.....možda čak i bolji od tate”.
- Striko je ljudina...ali tata je ipak tata... - odgovorila joj je Mirela.
Mirela i Joško poznaju se još iz školskih klupa. Nakon što je zatrudnjela s Goranom i rodila Lanu Lourdes (1,5), Joško se našalio prijatelju da  je “Goran jednim potezom riješio dva problema. Sada ima i kćer i zeta”, aludirajući na njegovog posvojenog 1-godišnjeg sina Tina. 
Svojedobno je Mirela priznala da je Joško bio njezina prva simpatija još dok su bili djeca.  Ona tvrdi da je on jedini član obitelji Višnjić koji razgovara s njom i nije ga strah to priznati. Mirela i Lana ga od milja zovu Strikan.
- Moram reći da to uopće nije istina! To je laž! Niti Joško, niti nitko od naše obitelji nikad nije vidio malu Lanu, osim u prolazu i to izdaleka! S Mirelom nismo niti na dobar dan! - rekla nam je Joškova supruga.
- On mi je rekao da se nikad nije slikao s njom. Stvarno ne znam zašto ona to radi! Zašto izmišlja?! Time će samo naštetiti djeci. Našoj, a i Lani - zaključuje Lanina strina.

MIRELA BILA LJUTITA JER JU JE GORAN VRIJEĐAO
Goran ju je nedavno nazvao psihički poremećenom osobom, i rekao da je lažnim izjavama vrijeđala i napadala njegovu suprugu Ivanu i njega.
- Poručio je kćeri neka mu se javi ako odraste u pristojnu osobu. Ona je njegova najveća pogreška! To su njegove riječi koje više govore o njemu - kaže Mirela.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • fritulica 05.03.2009.

    Ove Rupicke je vec svima preko glave!!! Ocito zena nije svjesna da se zbog njenog glupog ponasanja postavlja pitanje koliko je ona sposobna odgajati Lanu. Najbolje je neka se mala preseli kod tate i tete Ivane,pa ce Rupicka ostati i bez male i bez alimentacije i bez medijske paznje,a spasili bi se i Lana i Visnjic i Vrdoljak i citatelji dnevnih novina.

  • luna2 24.02.2009.

    Pa možda bi oni i razgovarali ,da ova ne lupa gluposti!!! Djetešce definitivno nije krivo,ali dali je željeno? a Mirela ga koristi za obračun sa svima. Ona je zla žena i spremna izgleda na sve samo da se dočepa Gorana,,a sad i ovo sa bratom.Pa posvadila bude cijelu obitelj.

  • nikofre 24.02.2009.

    Fukara glumi sveticu, svako malo se poziva na Boga, a tamo se povlači po krevetu sa svakim s kim stigne... Kako ne priča po novinama da je dijete i muža ostavila jer je našla nekakvog frajera, mislila je da je bolji od njezinog muža, a kad tamo, valjda kad je vidio s kim ima posla, dao petama vjetra. Gospođa je ostala sama i trudna. Nije zadržala dijete, već je abortirala, jer on nije bio celebrity, pa nebi mogla iskamčiti toliko love...i onda eto Šime...naivko, mislija je da je toliko jebozovan da ova ne može skinut ruke s njega...a ona je imala na pameti samo da ostane trudna i riješi egzistenciju sebi do kraja života...Ivana je još bila blaga prema fuksi... trbala je doći u Šibenik i razbiti joj onu šugavu facu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare