To je to što me zanima!

S3ngs u Vintage Industrial Baru nastupaju 29. studenog

S3ngsi su bili predgrupa velikim domaćim i stranim bendovima, a nekoliko puta su svirali i na INmusic festivalu. Bend je prvi album objavio 2010. godine
Vidi originalni članak

Nešto više od godinu dana nakon objave drugog studijskog albuma zagrebački S3ngs su odlučili završiti priču s "Costom S3ngsijom". Predstavljaju posljednji singl s albuma, "Samo štetiti", te najavljuju veliki tulum zatvaranja albuma u Vintage Industrial Baru u subotu 29. studenog.

Bend je album najavio singlom "Dođi", a s albuma su skinuta još tri singla, "Na More", "Što su jutros napravile?" te "Hodao on". 

"S3ngsi bi željeli zahvaliti svim mornarima koji su plovili na Costi S3ngsiji. To je prvo Markus Schankermann, akademski umjetnik iz Leipziga, koji je oblikovao naslovnicu albuma te režirao i snimio video spot za singl „Hodao on“. Markus je poznat po suradnjama sa Radiohead, Oasis i The Verve. Mornar zaslužan za vizualno oblikovanje je Ivor Tomljanović a za video spotove „Na more“, „Dođi“ i „Što Su Jutros Napravile“ pridružili su se plovidbi brz patrolni čamac, Skalpel kolektiv, Luka Hrgović, Anton Svetić, Duje Medić kao akteri spotova. Za orkestar na dugoj plovidbi, miks i master „Coste S3ngsije“ zaslužan je Srđan Sekulović Skansi, a snimanje materijala odrađeno je u studiu Radiona Zvuka, Luka Čabo. Nemojmo zaboraviti ni Zaprešički Runaways koji je omogućio Costi razne tehnologije za navigaciju za vrijeme ovog putovanja", kažu iz benda.

S3ngsi su bili predgrupa velikim domaćim i stranim bendovima, a nekoliko puta su svirali i na INmusic festivalu. Posljednji nastup na INmusicu imali su ove godine te su oduševili publiku, ali i kritiku. Jednako planiraju napraviti i u Vintage Industrial Baru te su upravo zato za svirku odabrali subotu. Taman je blizu, a dovoljno daleko Božića, svi su tu i vjerujemo da svi jedva čekaju s bendom ispratiti njihov drugi album. Bend je prvi album objavio 2010. godine, drugi prošle godine, a fanovima pripremaju iznenađenje za iduću godinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare