To je to što me zanima!

Sa Šabanom je provela zadnje sate: 'Svi su me razapinjali...'

Tea Tairović nije prisustvovala Šabanovom sprovodu, a pojasnila je kako je tako odlučila jer s njegovom obitelji nije imala kontakt i nije ih znala. Tvrdi kako joj izgled i suradnja sa Šabanom više štete nego koriste
Vidi originalni članak

Popularni pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić poginuo je u 68. godini u prometnoj nesreći, koja se dogodila 17. veljače 2019. u ranim jutarnjim satima u Njemačkoj. Zadobio je teške tjelesne ozljede, nakon čega su ga prebacili u bolnicu, gdje je preminuo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednje sate s kraljem narodne glazbe na nastupu je provela mlada pjevačica Tea Tairović (23), a pukim slučajem i sama nije bila u vozilu. Iako je surađivala sa Šabanom i bili su bliski, na njegov sprovod nije došla, a posljednjih godinu dana nije željela komentirati cijelu situaciju. 

Ipak, srpski Kurir donosi intervju s Tairović u kojem pjevačica govori o tome kakve je posljedice njegova smrt imala na njezin život te mnoge neugodne situacije koje su joj se nakon toga dogodile. 

- Meni je bilo čast i zadovoljstvo snimati i nastupati s takvom legendom, Ali su mi smetale opaske pojedinih medija koji su me napadali, jednostavno su me razapinjali na sve strane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvali su me nakon toga Šabanovi suradnici i pričali mi kako ja želim reklamu na osnovu njegove smrti. To je užasno, to je ispod svakog nivoa - ispričala je Tea, koja se posobno okomila na Šabanovog kuma Bobija, za kojeg tvrdi da je pokrenuo ružne i neistinite glasine o njoj. 

'POREMETIO' PLANOVE GORDANI Šabanov sin Robert borit će se za nasljedstvo: 'Uzet ću svoje'

Tairović nije prisustvovala Šabanovom sprovodu, a pojasnila je kako je tako odlučila jer s njegovom obitelji nije imala kontakt i nije ih poznavala. Tvrdi kako joj je to što je posljednja zapjevala s preminulim pjevačem, uz njezin izgled, više naštetilo u karijeri nego li je od toga imala koristi. 

- Gledaju me kao seksualni objekt, kao nekoga ko je isključivo atraktivan i ništa više osim toga. Meni treba duplo više vremena da dokažem svoju kvalitetu. Voljela bih da ne gledaju moje grudi i silikone nego slušaju moju glazbu - zaključila je Tea.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 71

  • mdcro24 14.02.2020.

    E sabane sto si pipa pipa, the End

  • 14.02.2020.

    Slika se skoro gola i onda objavi da ne gledaju u grudi i silikone, cekaj malo sta si onda to stavila? Da nije Saulica bilo ne bi ti vidjela estrade nikad, sve vas "pevaljke" je skoro Saulic,Kitic, Miric itd..progurali

  • iiiih 14.02.2020.

    Cuj zadnje sate, pa ko da je znao da ce poginuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare