To je to što me zanima!

Sa Zečićem u Čakovcu uglas pjevalo 17 tisuća obožavatelja

Dražen Zečić je publici u Čakovcu obećao koncert za pamćenje i upravo to im je i dao: dva sata je neumorno nizao brojne hitove i nekoliko se puta vraćao na bis
Vidi originalni članak

Trg Republike i sve okolne ulice u Čakovcu bile su u nedjelju prepune obožavatelja Dražena Zečića koji je sa svojim bendom Banana puna dva sata pjevao svoje najveće hitove.

Najposjećeniji porcijunkulski koncert okupio je na gradskog trgu čak 17.000 ljudi, što Međimuraca, što Slovenaca kojima nije bilo teško sjesti u auto da čuju svog omiljenog pjevača. Pristup trgu bio je blokiran od ranih večernjih sati kada su se obožavatelji počeli okupljati ne bi li 'ulovili' što bolji pogled na pozornicu, a Zečićev koncert oborio je rekord posjećenosti festivala.

Zečić je publici obećao koncert za pamćenje i upravo to im je i dao: dva sata je neumorno nizao hitove među kojima 'Ima li nade za nas', 'Govore mi mnogi ljudi', 'Crni kralj i bijela dama' i nekoliko se puta vraćao na bis. Uvijek mu je, kazao je, drago pjevati u Međimurju jer ga tamo publika lijepo dočeka i zna sve njegove pjesme.  

Pred Draženom Zečićem radno je ljeto te ga do kraja mjeseca očekuje još deset koncerata: u utorak 4. kolovoza Zečić će nastupiti na Pašmanu, 5. kolovoza u Pupnatu, 7. kolovoza u Posušju u BiH, 8. kolovoza u Črna na Koroškem u Sloveniji, 10. kolovoza u Stobreču, 14. kolovoza u Ninu, 15. kolovoza u Labinu, 21. kolovoza u Bedekovčini, 22. kolovoza u Dubrovniku te 29. kolovoza u Sinju. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • adameva 04.08.2015.

    17000??? Ča je celi grad bil?

  • ellizabet 03.08.2015.

    A kada dolazi u ostale manje gradove???

  • bbbdado 03.08.2015.

    Uh , kaj bu ovo ljeto love , ma nek , nisam mu zavidan . Baš se i ne vežu neke afere za njega Pristojan , korektan , profesionalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare