To je to što me zanima!

Šabanova kći izgubila je bebu: Moram biti jaka, teško nam je

Njoj i suprugu Bojanu nateže je bilo reći trogodišnjoj kćeri kako neće dobiti brata ili seku, a prinovi se iznimno veselila. Kako je pojasnila Ilda, vijest je dobro podnijela i čude se kako je tako razumna za svoje godine
Vidi originalni članak

Pjevačica Ilda Šaulić (41), kći preminulog pjevača Šabana Šaulića, u trećem mjesecu trudnoće izgubila je bebu, potvrdila je u intervjuu za srpske medije. Kako je ispričala, najveću podršku u tim teškim trenucima dobila je od svojih najmilijih. Nedavno je potvrdila i kako je bila pozitivna na korona virus. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borba za Šabanovo nasljedstvo 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad se u obzir uzme sve kroz što sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osjećam neke posljedice intervencije, ali sve će to proći. Puno je važnije da sam usprkos svemu uspjela sačuvati unutarnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmjerno pomogli i obitelj i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu - rekla je Ilda. Trenutačno je u potpunosti posvećena kćeri Emi (3).

- Zasad, sva moja snaga je preusmjerena na oporavak jer postoje ljudi kojima sam potrebna, prije svega mojoj kćeri Emi. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima - navela je pjevačica. Njoj i suprugu Bojanu najteže je bilo reći djevojčici kako neće dobiti brata ili seku. 

- Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dijete. Svakome tko se javi na telefon je govorila kako će dobiti bracu ili seku. Ovo je prihvatila kao neizbježno. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući je na taj način poštedjeti. Nismo znali kako joj reći istinu, a da ona to razumije i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: 'Moj djed nije na putu, on je sa anđelima'. Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari - ispričala je.

Podsjetimo, pjevač Šaban Šaulić preminuo je u veljači 2019. u prometnoj nesreći u Njemačkoj. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zilezilavi 27.07.2020.

    Jako bitna informacija vcrs cu sa skvadrom imati o cemu pricati

  • Mara 1234 27.07.2020.

    Dobra sabanica

  • Nabreklakožica 27.07.2020.

    Dobra si Ilda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare