To je to što me zanima!

Sacha Baron-Cohen ponovno u ulozi zapanjujuće budaletine

Posljednja tri Cohenova filma, 'Borat', 'Bruno' i 'Diktator', su se bavili budalama koji se ne snalaze u svojem okolišu. Cohen očigledno ne mijenja uspješnu formulu
Vidi originalni članak

Kako smo ove godine odgledali već nekoliko špijunskih filmova, bilo je vrijeme da dobijemo i jedan koji je čista parodija žanra, a tko je za takvo što bolji od Sache Baron-Cohena? Glumac je nastupio kod Jimmyja Kimmela kao Borat, reklamiravši svoj novi film - NeProfesionalci.

Kao što smo već prije rekli , film se bavi dvojicom braće koji su razdvojeni u djetinjstvu. Jedan je odrastao u tajnog agenta (Mark Strong), dok je drugi uspio postati protuha (Sacha Baron-Cohen) . Njihovi putevi se ponovno sretnu kad Baron-Cohen potraži svojeg brata i slučajno uzrokuje da i njegov brat i on postanu traženi kriminalci.

YouTube/Screenshot

Premda smo ove godine doživjeli puštanje sedam špijunskih filmova , ipak nam se čini da ćemo uživati uz ovaj i da nećemo osjetiti umor. Iako je Sacha Baron-Cohen možda malo prenaporan, Mark Strong izgleda odlično uživljen u ulogu, pa čak i ako humor ne bude na mjestu, vjerojatno ćemo se zabaviti.

Osim spomenutih glumaca, u filmu glume i Penelope Cruz, Ian McShane, Rebel Wilson i Isla Fisher . Redatelj je Louis Leterrier kojeg pamtimo po  hitovima 'Transporter', 'Nevjerojatni Hulk' i 'Sudar titana' , tako da opet možemo očekivati kvalitetan akcijski spektakl.

Film bi se u kinima trebao pojaviti početkom ožujka naredne godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MatkoZZ 13.12.2015.

    nece bit klasicni sacha, u ulozi potpunog idiota kao sto su Borat,Bruno, Alladeen i Ali G, ali izgleda ok za pogledat

  • mrTrobec 12.12.2015.

    Što ovaj puta glumi admina iz 24 sata?

  • sansun 12.12.2015.

    moze proc

Komentiraj...
Vidi sve komentare