To je to što me zanima!

Šajetin ljubimac Gandi napada ljude koji nalikuju Ibrici Jusiću

BACIO GA U TROŠAK Pjevač Dražen Turina Šajeta kaže da ni sam ne zna koliko je zbog Gandijeve traume morao kupiti novih hlača i suknji koje je poderao
Vidi originalni članak

Pjevačev pas mješanac Gandi reži na starije, sijede ljude sa štapom. Iako je sijedi Ibrica Jusić poznat kao veliki ljubitelj pasa, Šajeta tvrdi da bi i na njega zarežao. Zato ga u šetnji Opatijom uvijek drži na kratkom povodcu.

Ljubimca Gandija Dražen Turina Šajeta (41) našao je na ulici prije sedam godina. I onda i danas, otkriva pjevač, pas obožava djecu, ali ne voli starije ljude. Bio je traumatiziran, a pjevač pretpostavlja da su ga tukli štapom.

– Čim vidi nekoga sa štapom, Gandi reži. A kako je Opatija neprestano puna starijih turista, ne smijem dopustiti da se više od 10 centimetara udalji od mene – kaže pjevač.

Gandi svojem gazdi napravi nevolje i kad vidi ljude koji se bave nordijskim hodanjem.

– Priličan iznos sam potrošio na nove hlače i suknje. Gandi nikad nije nekoga ugrizao, ali hoće malo zubima zakačiti odjeću. Do sada sam se nakupovao novih hlača i suknji Nijemcima – otkriva pjevač.

Našem šansonijeru Ibrici Jusiću nije bilo drago čuti da bi Gandi režao na njega.

– Pas nije kriv, nego vlasnik. Neka se Šajeta upita kakav je on gazda. Moji psi niti su grizli niti reže. A kad bi Šajeta pustio psa na mene, znao bih ga smiriti – ljuti se Ibrica.

Gandi je, dodaje Šajeta, izuzetno dobroćudan ljubimac. Iako ga u početku nije željela, supruga Nataša ga je razmazila čim je ušao u njihov dom. Pas ima i veliku ulogu u odrastanju njihova sina Zvaneta (4).

– Zajedno jedu sendviče, a Zvane nikad nije bio bolestan. Kao da mu je Gandi ojačao imunitet – kaže pjevač koji će sa svojim bendom The Shaiones u povodu 20 godina karijere objaviti trostruki CD “Šajetisimo Šajetoso”. 

Jedan CD bit će live, drugi s baladama, a treći s neobjavljenim pjesmama.

Šajeta i supruga Nataša prvom sinu dali ime Zvane

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zahira45 06.10.2013.

    Pas ima traumu sigurno, a Šajeta ima para pa nek plača. Lijep je inače pas i lijepo da ga je udomio.

  • BlackMarty 05.10.2013.

    ja sam imala NJO i isto je režal i lajal na starije ljude sa štapom. pitala sam se zašto?! a onda sam jednom prilikom vidjela susjedu kak ga pika sa štapom kroz ogradu i sve mi je postalo jasno... a ovaj šajin pesek je spašen sa ulice i samo on zna kakve je traume doživio...

  • ugly chick 05.10.2013.

    Psi su prekrasne zivotinje.. ja sam imala jednoga kao djete (moj toby) obozavala sam ga, bio mi je najbolji prijatelj.. Tako me pogodilo kada je uginuo, plakala sam tjednima.. Mozda zato nisam drugoga uzela, kad imas psića toliko se vezes za njega.. Jos uvijek imam njegove posude za hranu i uzice.. Iako voljela bih opet imati psića lijepo je to kad dodes kuci a on dotrci do tebe skakuće oko tebe, jutri kad te probudi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare