Obavijesti

Show

Komentari 12

Šajetin ljubimac Gandi napada ljude koji nalikuju Ibrici Jusiću

Šajetin ljubimac Gandi napada ljude koji nalikuju Ibrici Jusiću
2

BACIO GA U TROŠAK Pjevač Dražen Turina Šajeta kaže da ni sam ne zna koliko je zbog Gandijeve traume morao kupiti novih hlača i suknji koje je poderao

VIDEO

Pjevačev pas mješanac Gandi reži na starije, sijede ljude sa štapom. Iako je sijedi Ibrica Jusić poznat kao veliki ljubitelj pasa, Šajeta tvrdi da bi i na njega zarežao. Zato ga u šetnji Opatijom uvijek drži na kratkom povodcu.

Ljubimca Gandija Dražen Turina Šajeta (41) našao je na ulici prije sedam godina. I onda i danas, otkriva pjevač, pas obožava djecu, ali ne voli starije ljude. Bio je traumatiziran, a pjevač pretpostavlja da su ga tukli štapom.

– Čim vidi nekoga sa štapom, Gandi reži. A kako je Opatija neprestano puna starijih turista, ne smijem dopustiti da se više od 10 centimetara udalji od mene – kaže pjevač.

Gandi svojem gazdi napravi nevolje i kad vidi ljude koji se bave nordijskim hodanjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Priličan iznos sam potrošio na nove hlače i suknje. Gandi nikad nije nekoga ugrizao, ali hoće malo zubima zakačiti odjeću. Do sada sam se nakupovao novih hlača i suknji Nijemcima – otkriva pjevač.

Našem šansonijeru Ibrici Jusiću nije bilo drago čuti da bi Gandi režao na njega.

– Pas nije kriv, nego vlasnik. Neka se Šajeta upita kakav je on gazda. Moji psi niti su grizli niti reže. A kad bi Šajeta pustio psa na mene, znao bih ga smiriti – ljuti se Ibrica.

Gandi je, dodaje Šajeta, izuzetno dobroćudan ljubimac. Iako ga u početku nije željela, supruga Nataša ga je razmazila čim je ušao u njihov dom. Pas ima i veliku ulogu u odrastanju njihova sina Zvaneta (4).

– Zajedno jedu sendviče, a Zvane nikad nije bio bolestan. Kao da mu je Gandi ojačao imunitet – kaže pjevač koji će sa svojim bendom The Shaiones u povodu 20 godina karijere objaviti trostruki CD “Šajetisimo Šajetoso”. 

Jedan CD bit će live, drugi s baladama, a treći s neobjavljenim pjesmama.

Šajeta i supruga Nataša prvom sinu dali ime Zvane

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje