To je to što me zanima!

Sakićeva kći: Bojala sam se da će mi brat ubiti maloljetnu kćer

Bila sam s bebom u stanu u Loznici. Suprug je otišao igrati nogomet, a vrata nije zaključao. Rašid je uletio i odmah sam vidjela da je drogiran, rekla je Đulkica
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući pokojnog srpskog pjevača Sinana Sakića u utorak je izbio požar, javlja Express.ba. Kuća je u vlasništvu udovice Sabine, a nesreće se dogodila u ranim jutarnjim satima. 

Sabina je podigla tužbu protiv Rašida Sakića, pjevačevog sina iz prvog braka zbog sumnje da je podmetnuo požar u obiteljskoj kući u Loznica. 

No, obiteljska drama tu ne staje. Šokantne detalje podijelila je i Sinanova kći, Đulkica Sakić Amzić koja svog brata Rašida optužuje za teška kaznena djela. 

- Ne mogu se smiriti. Dva dana prije nego što je požar izbio, Rašid je rekao da će nas ubiti i zapaliti. On je to uradio. Nema tko drugi. Čula sam da je pobjegao u Bosnu - rekla je Đulkica za Express.ba i dodala kako je do obiteljskih problema došlo prije pet godina kada je brata optužila za pokušaj silovanja, ali i teške tjelesne ozlijede. 

- Bila sam s bebom u stanu u Loznici. Suprug je otišao igrati nogomet, a vrata nije zaključao. Rašid je uletio i odmah sam vidjela da je drogiran. Tukao me šakama, pala sam, a krv je kapala po podu. Držala sam ruku na usnama kako me kći ne bi čula. Mislila sam da će ubiti bebu - rekla je Đulkica i dodala kako joj je polomio rebra. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bubleha 11.05.2020.

    Koga to u Hrvatskoj zanima?

  • jeremija12 11.05.2020.

    Hebes mi sve ako netko u toj cijeloj familije nije bar jednom povuko

  • uvijekprvi7 11.05.2020.

    Ako spojis kci od sakicai i kci od saulica dobijes rasidovi djulkici sabana balincad ,ajte u 3 pm vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare